Zipper Boots Outfit Idéer

Zipper Boots Outfit Idéer

Medan vissa människor gillar de mer komplexa och snygga snörstövlarna, tycker andra om de renare och mjukare blixtlåsstövlarna. Idag ska jag prata om det senare. Blixtlåsstövlarna är väldigt enkla att forma och ta av. De kan komma i alla möjliga former, såsom lårhöga stövlar, knästövlar, kalvstövlar och ankelstövlar. För att göra det lättare för dig att utforma, har jag sammanställt några riktigt fina idéer med dragkedjestövlar som referens. Låt oss nu titta på den coola listan.

Svart skinnjacka med läderstövlar


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer ska jag visa dig en mycket speciell och mörk outfit som är kul då och då för att visa den kantiga sidan i dig. För att forma detta utseende kan du bära en svart långärmad t-shirt med en svart lädermotojacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar med dragkedja för att se riktigt snygga och smala ut.

Svart scoop neck tröja med tryckt minikjol och knähöga stövlar med dragkedja

svart tröja med scoop-halsringning, minikjol med tryck och stövlar med knähög dragkedja
källa

En svart stickad tröja med rund hals är det perfekta ackompanjemanget till denna smarta affärs-casual outfit. Kombinera den med en svartvitt tryckt, lätt utsvängd minikjol. Koppla ihop dem med svarta strumpor och ett par svarta läderstövlar i knä med hög dragkedja för att se snygga och feminina ut samtidigt.

Grå tröja med dragkedja i mocka

grå tröja med dragkedja i mocka
källa

Det här är en ganska mysig outfit som du kan ha på dig både som en street outfit och en casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå bodycon v-ringad tröja över en rosa topp. Koppla ihop dem med gråa skinny jeans och ett par grå ankelstövlar i mocka med dragkedja för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med blommig hög kjol och bruna stövlar med dragkedja

svart skinnjacka med blommig höghöjd och bruna blixtlåsstövlar
källa

Detta är en mycket snygg outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart fyrkantig linne och en svart lädermotojacka. Kombinera dessa bitar med en svart och vit blommig minikjol med tryck. För skorna, ha på dig ett par bruna stövlar med blixtlås med knähöga läder för att slutföra kläderna.

Mörkblå midjatröja med svart mini veckad kjol och höga stövlar

Mörkblå, passande tröja med svart mini veckad kjol och overknee stövlar
källa

För att uppnå denna snygga och attraktiva business casual outfit kan du bära en marinblå ribbstickad tröja och en svart mini veckad skridsko kjol. Para ihop dem med ett par svarta stövlar i läder med dragkedja ovanför knäet. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Grå sidotröja med rippade jeans och svarta stövlar med dragkedja i läder

grå tröja med slits i jeans och svarta läderstövlar med dragkedjor
källa

För att forma denna mysiga och avslappnade lagerlagring kan du bära en grå stickad tröja med sidoslits över en vit t-shirt för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna, använd ett par svarta läderfodral med dragkedja för att komplettera klädseln i stil.

Blå slim fit jeans med muddar och svarta fotkängor med dragkedja

Slim fit jeans med blå manschett och svarta fotkängor med dragkedjor
källa

För att skapa denna snygga och snygga streetoutfit perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en vit knäppt pojkvänströja och marinblå slim fit jeans med muddar för att se snygg och luftig ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderfodral med dragkedja för att komplettera utseendet.

Grön miniklänning med djup V-ringning och svarta stövlar med dragkedja

Grön miniklänning med djup V-ringning och svarta stövlar med dragkedja
källa

Detta är en ungdomlig och sexig outfit att bära till en cocktailparty. Klänningen här är en grön minisvingklänning med en djup V-ringning med snörning. Koppla ihop det med ett par svarta mockaskor över knäna för att se extra smala ut. Du kan till och med lägga till en svart läderkoppling i mixen för att se mer elegant och elegant ut.

Svarta skinny jeans med korta stövlar med läder dragkedjor

svarta skinny jeans med korta läderstövlar med dragkedjor
källa

Blixtlåsstövlarna är vanligtvis bitar som ser väldigt rena och snygga ut, och det är en bra idé att kombinera dem med andra enkla bitar. Till exempel kan du bara bära en vit linne pojkvänskjorta med knappar och svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med korta svarta stövlar med läder dragkedjor.

Grön veckad midiklänning med kamelkänga i mocka

grön, veckad midiklänning med ankelstövlar i mocka med kamel dragkedja
källa

För att uppnå det uppfriskande och glada utseendet, använd en ljusgrön ärmlös maxikudde med en rynkad midja som fokus för din outfit. Kombinera dessa bitar med ett par ankelstövlar med dragkedja i kamelmocka. Du kan till och med ha en matchande brun mocka-kopplingsväska för att se snygg och elegant ut.

Knähöga stövlar i brunt läder med dragkedja och grå tröja klänning

knähöga stövlar i brunt läder med dragkedja och grå tröja klänning
källa

För att forma denna enkla och återhållna sexiga outfit kan du bära en grå stickad, långärmad, tjock minitröja klänning med en mock hals som fokus för din outfit. Håll klänningen tillräckligt kort för att dina ben ska se extra långa och smala ut. Kombinera klänningen med ett par knähöga läderstövlar med en brun dragkedja för att komplettera det minimalistiska och coola utseendet.

Bodycon miniklänning i svart spets med ankelstövlar

Figurkramande miniklänning i svart spets med ankelstövlar
källa

Detta är en mycket minimal outfit som ser bra ut för att ha på sig en cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart bodycon mini-spetsklänning med halva ärmar. Koppla ihop det med ett par svarta strumpor och svarta stövlar med dragkedja i läder. Lägg till en svart koppling i din outfit.

Svart chiffong tunika blus med grå skinny jeans och kort mocka stövlar med dragkedja

svart chiffong tunika blus med grå skinny jeans och kort mocka stövlar med dragkedja
källa

Detta är en väldigt luftig och damliknande outfit som är lätt att ta av. Bär en svart chiffong mini-tunikablus för toppen. Kombinera toppen med grå skinny jeans. För skorna, använd ett par grå ankelstövlar i mocka med blixtlås för att komplettera detta minimalistiska och attraktiva utseende.

Hoppas att du gillar idéerna med dragkedjestövlar som jag presenterade för dig ovan. Testa dem och se hur de kan få dig att se ren och snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*