Yellow Puffer Jacket Outfit Ideas

Yellow Puffer Jacket Outfit Ideas

När vintern kommer kan du se människor överallt i svarta kavajer och mörkgrå ullrockar. Det är som om staden är full av mörker och allvar. Du kan välja att följa trenden, men du kan använda detta som en möjlighet att se glad ut och lägga lite energi på den kalla vintern. För att göra det kan det vara mycket att bära en gul pufferjacka. Inte bara kan det hålla dig varm, men det erbjuder också ett roligt och iögonfallande utseende som gör att du sticker ut från mängden. Låt mig nu visa dig några riktigt fina gula pufferjacka-outfitidéer som jag har samlat.

Gul pufferjacka med svart tröja och joggerbyxor


källa

En gul buffert verkar som något som är svårt att forma och ta bort. Så länge du inte är rädd för att visa upp din karaktärs glada sida är det faktiskt lika lätt att bära som den svarta pufferjackan. Du kan till exempel enkelt kombinera den med en svart tröja och svarta träningsbyxor. Du kan till och med ha vita sneakers för att se avslappnad och vacker ut.

Gul pufferrock med blå denimjacka

gul pufferrock med blå denimjacka
källa

Här är en mycket intressant och snygg jacka på jacka outfit. I detalj kan du bära en vit t-shirt och sedan lägga en blå jeansjacka över den. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en gul pufferrock. Kombinera dessa bitar med marina skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Gul puffjacka med en grå knäppningskjorta och svarta skinny jeans

gul pufferjacka med grå skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

Du kan definitivt bära en gul pufferjacka till kontoret. Ett väldigt enkelt och elegant sätt att göra detta är att para ihop det med en grå knappskjorta och svarta skinny jeans. Bär en rutig linneshalsduk och svarta mockafotstövlar för en feminin twist.

Gul jacka med grå huvtröja och svarta skinny jeans

gul jacka med grå huvtröja och svarta skinny jeans
källa

För att skapa ett snyggt och ungdomligt streetlook kan du bära en gul pufferjacka med en cool, ljusgrå huvtröja med tryck. För resten av kläderna kan du bära blå skinny jeans och ett par svarta mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Gul pufferjacka med svart, förkortad tröja och mamma-jeans

gul pufferjacka med svart, kort tröja och mom jeans
källa

För att se reserverad sexig ut kan du bära en gul pufferjacka med en svagt tröja med lite beskuren. Det här kan verka lite kontraintuitivt, eftersom det på vintern är vettigare att ha en tjock tröja än en kort. Men om du bara visar lite hud på ett subtilt sätt sticker du ut från mängden. Koppla ihop dessa bitar med blå mamma-jeans och svarta sneakers för att se snygga ut.

Gul pufferjacka med svart tryckt maxi shift-klänning

gul pufferjacka med svart tryckt maxi shift klänning
källa

För att se mer elegant och damlik ut kan du bära en gul jacka över en svartvitt tryckt maxiklänning. Bär den med svarta mockaskinnade stövlar och en snygg svart korsväska i läder för att göra ditt utseende komplett.

Bär den med en vit tryckt t-shirt och svarta rippade skinny jeans

vit tryckt T-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att utforma en gul pufferjacka på ett snyggt och avslappnat sätt, här är en outfit du kanske vill prova. Bär den gula jackan med en vit tryckt t-shirt på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för en snygg touch. Slutligen ha på dig ett par svarta stövlar i läder för att se smalare ut.

Gul jacka med svart turtleneck och vida ben

gul jacka med svart turtleneck och vida jeans
källa

Det här är en lite tjock outfit som är ganska lekfull samtidigt. Det är kul att ha kläder så här då och då. För att forma detta utseende kan du para ihop den gula pufferjackan med en svart stickad tröja med tröja. Kombinera dem med blå vida jeans. Bär svarta mockaskor för att komplettera det här unika utseendet.

Använd den med en kort vit tröja och svarta jeans

vit kortvarig tröja med mock-hals och svarta jeans
källa

För att se smal ut istället för att se tjock ut som i föregående outfit måste du se till att din midja ser relativt hög ut. Ett sätt att göra detta är att ha på sig en crop top. I det här fallet kombineras en vit, beskuren, passande tröja med en gul pufferjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga läderstövlar för att se extra coola ut.

Svartvitt tryckt tröja med överdimensionerad gul kappa

svartvitt tryckt tröja med överdimensionerad gul kappa
källa

Här är en annan mycket snygg och lågmäld sexig outfit. För att forma utseendet kan du bära en svart och vit mönstrad kort stickad tröja med en gul överdimensionerad pufferjacka. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera detta snygga utseende.

Kort gul pufferjacka med beskurna smala jeans


källa

Ett annat knep för att se smal och lång ut är att ha på sig en kortare gul pufferjacka så att midjan ser hög ut. Du kan kombinera jackan med en grå, passande tröja och gråblå, högklippta skinny jeans. Använd svarta klackade läderstövlar för att hålla dina ben långa och smala.

Använd den med en svart crop topp och flared jeans

svart crop topp och flared jeans
källa

För ett lite aggressivt och konstnärligt utseende kan du bära en svart crop top med svarta flared jeans. Du kan dölja ett par svarta fotkängor under dina byxor för att se stora och kraftfulla ut. Slutligen lägg till en gul pufferjacka i mixen för en glad touch.

Gul pufferjacka med svarta vida jeans

gul pufferjacka med svarta jeans med vida ben
källa

För att se enkelt och snyggt ut kan du bara ha på dig en gul pufferjacka med svarta jeans med vida ben. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna så att du ser snygg och smal ut.

Här är de gula idéer för pufferjacka-outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden de kalla vinterdagarna. För dig som redan älskar svarta pufferjackor, vad sägs om att prova de gula på vintern?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*