Wingback stol in i interiören

Wingback stol in i interiören

En vingstol eller vingstol är en klassisk möbel med vingar fästa på stolens baksida och sträcker sig till armstödet. Syftet med dessa vingar var att stänga kroppens huvud eller torso för bekvämt skydd mot drag och att fånga upp värmen från en eldstad i det område där personen skulle sitta.

Medan du kan säga att en vingstol är för gammaldags, kan den enkelt införlivas i många moderna interiörer, med vetskap om att detta är en het trend att införliva en enda vintagestycke för att få den att sticka ut.

Traditionell vingstol

En traditionell vingestol i vintagestil är en bra idé att gunga i alla interiörer, från ett rustikt till ett glamoröst rum. En sådan stol ger ditt rum en sofistikerad känsla. Om du väljer en djärv färg: fuchsia, marin, smaragd, senap eller något annat, garanteras en wow-faktor. Prova blandad klädsel: fram och säte i en färg och ryggen med blommig eller randig klädsel för att få stolen att se djärvare ut. Eftersom läder är en av de hetaste trenderna just nu kan du använda en traditionell wingback täckt av läder.

Modern vingstol

Det finns många moderna och fräscha vyer över en traditionell vingstol. Med unika och kreativa former och linjer, med starka kuddar och kuddar, med handmålade ryggstöd och säten. Försköna ett vintage- eller rustikt rum med djärva, moderna vingbackar i livfulla nyanser och gör ditt glamorösa rum ännu mer glamoröst med en fuskpäls eller vingstol i rosa sammet. Var inte rädd för blandad klädsel och unika kombinationer av material som trä och tyg eller läder, sammet och metallben och så vidare. En sådan stol kommer att vara på sin plats var som helst: i ett vardagsrum eller matsal, på ett hemmakontor eller i ett läshörna och så vidare.

25 sätt att införliva en vingstol i interiören.
25 sätt att införliva en vingstol i interiören (med bilder.
25 sätt att införliva en vingstol i interiören (med bilder.
25 sätt att införliva en vingstol i interiören |  Soffa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*