Willow Decor Idéer för den här våren

Willow Decor Idéer för den här våren

Våren är i luften! Willow är inte bara en typ av påsk, den är också perfekt för vårdekorationer. Pussy willows är så söta för heminredning – se hur många variationer du har! Det räcker att fylla bara några pilar i en vacker vas, vintagekoppar eller kannor och använda dem för att dekorera fönsterbrädan, eldstaden eller bordet. En bra idé är att kombinera pil med några vårblommor som tulpaner eller påskliljor – de är rika i kontrast och ser coola ut tillsammans. Men du kan också skapa en intressant komposition, t.ex. B. Sätt pil i glödlampor eller till och med göra en krans av den – väldigt vårliknande! Kolla in fler inspirerande idéer nedan och dekorera ditt hem till våren!

Willow kan användas för olika typer av arrangemang som kan fungera som en dekoration eller mittpunkt för vår och påsk. Du kan kombinera pil med mossa, olika blommor – påskliljor, tulpaner, rosor, anemoner, olika lökar – eller föredra grönt som eukalyptus. Willows ser också riktigt bra ut på egen hand, vilket innebär att du inte behöver lägga till något. För ett knäppt och nyckfullt arrangemang målar du bitarna av pil, lägger till fjädrar eller hänger några ljusa falska ägg på grenarna.

Willow kan ordnas i olika akvarier och runda skålar, brödskålar och till och med vintagekannor och vaser. Gör en kurvkrans så att din ytterdörr sticker ut, det blir en söt och fräsch vårdekoration.

Prisvärda blå och vita heminredningsidéer bäst för våren 35.
44 Incredible Willow Decor Ideas för spri
55 fantastiska Willow Décor Idéer för den här våren  Inredning, DIY hem.
55 fantastiska Willow Décor Idéer för den här våren  Vårdörr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*