White Blazer Dress Style Guide

Blazers är en av de viktigaste kläderna i din garderob. Det fungerar perfekt med allt och du kan bära det i flera år. Det är helt enkelt en av de klädesplagg som du aldrig kommer att bli uttråkad av.
Om du undrar vilken klänning du ska ha ikväll kanske jag har ett förslag till dig. Varför försöker du inte en vit kavajklänning? Förvirrad? Överraskad? Var inte – jag visar dig allt du behöver veta.

Blazerklänningen är helt enkelt en ensam- eller dubbelknäppt kavaj som du kan utforma som en ny klänning. Du bör välja överdimensionerade och längre som kan se polerade och eleganta ut.
Om du behöver inspiration för att skapa den hetaste outfit som är så snygg just nu, oroa dig inte för jag har förberett massor av outfitidéer för att bära en vit kavajklänning. Låt oss kolla in det tillsammans.

Asymmetrisk vit kavajklänning

vit kavajklänning asymmetrisk
källa
Denna outfit visar oss hur du kan se riktigt bra ut med minimal ansträngning. Den vita kavajklänningen har ett asymmetriskt snitt, vilket gör den väldigt intressant men också väldigt elegant. Denna tjej gick för diskret smink och lade tillbaka håret så att hon kunde visa upp halsen. En portfölj är ett utmärkt val för denna outfitkombination.

Polerad blazerklänning i två färger

vit blazer klänning två färger
källa
Christine Centenera bär den här underbara och eleganta, skräddarsydda klänningen som ett proffs! Den vita kavajklänningen har en svart krage medan resten av klänningen är vit. Hon bestämde sig för att forma håret i en bulle och sätta på solglasögon för ett ultra chic utseende. Du kan bära den här klänningen med klackar eller fotkängor.

Blazerjacka som klänning

vit blazer klänning äggskal
källa
Inte en enkel skräddarsydd blazer utan en överdimensionerad som gjorde denna outfit så bra. Äggskalvit klänning är perfekt för att gå ut, middag eller till och med nattklubbar. Du kan forma den med vita spetsunderkläder. Du bör para ihop den med en liten svart koppling och remmar i sandaler för ett snyggt och trendigt utseende.

Wrap vit kavajklänning

insvept i vit kavajklänning
källa
Wrap-klänningar är det mest bekväma i världen. Du kan bara linda dig in i en blazerklänning och känna dig super bekväm och super super stilig! Om du vill bryta den minimalistiska vita kombinationen kan du para ihop din klänning med svarta stövlar med gyllene detaljer.

Stora svarta knappar

vit blazer klänning svarta knappar
källa
Om du gillar vintage- och retroutseende kommer du att älska den här vita blazerklänningen. Det ser ganska retro ut och har en känsla av gamla dagar. De stora svarta knapparna är mycket detaljerade och kommer definitivt att bryta den vita kombinationen. Du kan para ihop den här klänningen med ett par rena spetsar med cap-toe stilettos. Denna kombination är perfekt för formella tillfällen.

Asymmetrisk vit blazerklänning (svarta stiletter)

vit kavajklänning asymmetrisk
källa
Denna modell är en annan av en vacker asymmetrisk vit klänning. Den här gången kan du utforma det som dina nya arbetskläder. Klänningen är ganska elegant och polerad. Allt du behöver är en fin svart väska och högklackade stilettos för ett bra kontorsutseende.

Dekorera med päls

vit blazer klänning pälsdetaljer
källa
Denna överdimensionerade vita kavajklänning är perfekt för elegant klädsel. Det är en stor inspiration när det gäller klänningar som du kan bära. Du kan lägga till pälsdetaljer för ett mer sofistikerat utseende och forma allt med högklackade sandaler eller stilettos. Låt denna kombination vara dina nya arbetskläder eller ditt perfekta utekväll.

Vitt och guld

vit blazer klänning guldknappar
källa
Detta är en ganska enkel vit blazerklänning. Det är dock utsmyckat med underbara guldknappar som ger dig en enorm dos glamour och ett sofistikerat utseende. När du parar ihop den med metalliska eller eleganta svarta sandaler är du redo för en elegant cocktailparty eller en formell middag. Forma håret i strandvågor och sätt på fina örhängen.

Röd väska och vit kavajklänning

vit blazer klänning röd väska
källa
Om du vill ha en intressant outfit med en vit blazerklänning, kan du enkelt kombinera den med supersköna pärlsandaler och en röd shoppingväska. Detta är den perfekta klädseln för att gå ut, festa och till och med för semesterfester. När det gäller smycken, sätt på ett långt guldhalsband eller några stora örhängen.

Spetsar ärmar guld knappar

vit blazer klänning spets
källa
Om du gillar spetsar har jag något åt ​​dig. Du vet också att jag är ett stort fan av vackra fina spetsar, så låt oss se den här klänningen. Den är gjord av vit spets med blommotiv. Ärmarna har dock inte materialet under toppen, vilket gör den här klänningen mer intressant. Den har guldknappar. Du kan utforma den för många olika tillfällen med superhöga klackar.

Klassisk korsad blazerklänning

vit kavajklänning helt vit
källa
Allt i vitt är något du alltid kan gå efter när du inte har några idéer. Det är ganska enkelt och lätt att uppnå detta utseende. Det enda du bör göra är att para ihop din blazerklänning med vita högklackade stilettos och en liten koppling i samma nyans som en klänning. Så enkelt som det!

Grå lårhöga stövlar med en blazerklänning

vit kavajklänning lårhög grå
källa
Om det finns stövlar som passar perfekt med en blazerklänning, är det definitivt över knä stövlar. Kolla in denna outfit. Den är lämplig för både vardag och eleganta kläder. Klänningen har ett svart bälte så att den lyfter fram midjan väl. Med grå mockaskinn över knäna kommer dina ben att se mycket längre ut.

Svarta lårhöga stövlar

vit kavajklänning svart överknee stövlar svart
källa
En annan outfit som du kan gå för är den här. Den är ihop med svarta, lårhöga läderstövlar. Peep-toe-modellen skiljer dig från mängden och gör din outfit unik. Om du vill ha den här kombinationen som dagtidskläder, välj den. Å andra sidan, om du vill ha den som en nattkombination, byt till höga klackar och du är redo!

Som du kan se är den vita kavajklänningen inte så komplicerad att bära. Beroende på vilka skor och accessoarer du väljer kan du utforma det för både avslappnade och eleganta tillfällen. Denna typ av klänning kan vara lite provocerande, men den ser också mycket sofistikerad ut. Var kreativ och gör det som du vill. Casual eller elegant, det spelar ingen roll; du kommer att se bra ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*