Wedge ankelstövlar för kvinnor

Wedge ankelstövlar för kvinnor

Wedge ankle boots är en Speciell form av korta stövlarsom skiljer sig från andra typer av stövlar i sin speciella hältyp. Den populära stövelkategorin kombineras här med en relativt ung hältyp och erbjuds för kvinnor och unga flickor och, mer sällan och då bara i relativt låga höjder, även för män. Kilstövlarna själva kan variera Klackhöjd, design och material varierar kraftigt, men får inte överstiga en viss våghöjd, eftersom de annars räknas i kategorin kilar.

Kilen i skon – en häl erövrar marknaden

Kilhälen är en jämförelse med andra typer av klackar som stilettklack, blockklack, trattklack och till och med plattformssula relativt ung trendsom kontinuerligt har expanderat från sommarskomode till andra skotyper och nu är en av de mest populära typerna av klackar på grund av dess många positiva egenskaper. Kilhälen uppfanns 1936 av den italienska designern Salvatore Ferragamo, som var lika känd för sina kreativa innovationer som för sina ansträngningar att kombinera modern sofistikering med komfort. Inom några år blev kilklackar den allra senaste trendförsäljningen på den amerikanska marknaden, och en stor andel damskor gjordes med denna typ av häl, trots att de var initialt endast för sandaler och lätta sommarskor hade övervägt.

Kilhälen kännetecknas av en Kontinuerlig förtjockning mellan innersulan och yttersulan på skon som är förstärkt över hälområdet och har en kilformad konfiguration. Klackhöjden kan vara några centimeter, men når också en klassisk hälhöjd på över tio centimeter. Till skillnad från högklackade skor sträcker hälen sig över hela skosulans bredd och längd och ger hela kroppen mer yta för bättre viktfördelning, mindre belastning och ett säkrare steg.

Amazon.com |  MANET Wedge Booties för kvinnor - Wedge för kvinnor.
Amazon.com |  Dam Wedge Boots, Women's Low Wedge Ankle Boots.
Kvinnor Ankel Booties Snörning Wedge Högklackade stövlar Skor City.
2018 Höst Vinter Nya Snygga Dam Stövletter Sexig Plattform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*