Waterfront Family Retreat

Waterfront Family Retreat

Washingtons Useless Bay är en vacker plats för stugor vid vattnet och säsongsresor, men också ett område som utgör speciella utmaningar. Här fick arkitekterna från Hoedemaker Pfeiffer i uppdrag att bygga ett enfamiljshus istället för en gammal hydda som har förts vidare från generation till generation. Platsen är på en 100 år gammal konstgjord spik som skapar en åtskillnad mellan sötvattensvåtmarken på ena sidan och det öppna vattnet på den andra.

Byggreglerna i detta område dikterar att alla strukturer måste uppfylla de högsta översvämningsbestämmelserna, eftersom vinterstormar kan översvämma flodens egenskaper med kaustiskt saltvatten. Som ett resultat utvecklade arkitekterna en design som höjer huset på betongpelare och låter vattnet flöda obehindrat under.

Hela strukturen var också tvungen att vara fjädrande och hållbar för att klara de starka vindarna från sydväst. Samtidigt måste det vara en trevlig tillflyktsort, en plats där familj och vänner kunde samlas i små och stora grupper för att njuta av landskapet, den friska luften och den avslappnade atmosfären. Allt detta resulterar i en avslappnad och inbjudande strandstil inredning med ljusa och luftiga färger och enkla finish. Inredningen är också mycket symmetrisk till den punkt där det stora rummet har två eldstäder på motsatta väggar och flankeras av identiska sovrum. Väggarna är klädda med vitkalkad gran och golven är polerad betong, vilket skapar en modern kustkänsla i hela huset.

Waterfront Family Retreat med pool på 7+ tunnland!  - Woolfo
5BR + / 4BA Waterfront Family Retreat sover 12 bekvämt.  - Peka.
Waterfront Family Retreat w / Deck on Kentucky Lake!  UPPDATERAD 2020.
Hus / lägenhet Waterfront Family Retreat |  Uppdaterad 2: a våningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*