Wallpaper Accent Walls

Wallpaper Accent Walls

Accentväggar ger ditt rum ett nytt, nytt utseende. De ger ett enkelt och elegant sätt att lägga till färg i ett rum och experimentera med mindre doser av ljusare, djärvare nyanser. Oavsett om du vill definiera ett bostadsutrymme eller sätta ett värdefullt konstverk eller arkitektoniska detaljer i rampljuset, kan en accentvägg skapa ett slående, unikt designelement. Accentväggar kan också hjälpa dig att skapa ett flöde av färg. Genom att använda samma färg för tyger, ytbehandlingar, tillbehör och möbler i angränsande rum kan du skapa en sömlös övergång från rum till rum.

Dagens runda upp ägnas åt tapetaccentväggar, och det är inte förvånande eftersom det är en het trend i dekor. Det finns inget behov av att pappera ett helt rum som folk gjorde för många år sedan. Gå istället för ett ljust och djärvt mönster och använd det för bara en accentvägg.

Tapet accentväggar för att göra ett uttalande

En accentvägg kan skapa stämning, och den bästa accentväggen är väggen som sticker ut i rummet. Det är väggen som du dras till när du går in i rummet. Om du inte kan se vilken vägg som fångar deras uppmärksamhet i ditt rum, be en vän eller familjemedlem att gå in och låt dem veta vilken vägg som verkar fånga uppmärksamheten. Väggen du väljer blir din accentvägg.

Undvik att täcka din accentvägg med ett stort föremål som gardiner från golv till tak, fönster eller en stor garderob. Om väggen är täckt förlorar du sin dramatiska effekt. Slutligen, se till att en accentvägg inte lämnas för bar eller att det blir för mycket ”pop” och att rummet känns obalanserat.

Tapeter accentväggar till separata rum

Många hus i dessa dagar har öppen planlösning och det kan vara svårt att dela rummen. En accentvägg är ett perfekt sätt att separera områdena. Det är därför accentväggar är så populära för entréområden och hemmakontorhörn som inte är separata rum. Hemmakontorshörn och läshörn kan lätt markeras med en cool självhäftande tapet. Var försiktig med dina val av mönster och färger för att inte överväldiga dem.

Bakgrundsväggar för tapeter för att bo i små utrymmen

Ge ett litet rum liv utan att göra det för litet. Välj en vägg som du vill täcka med en djärv eller bara färglös men mönstrad tapet. Det ger ditt rum en dimension, en struktur och gör det till ett blickfång. Du kan också gömma en ful vägg om det finns en. Använd djärv tapet för ett litet badrum, pulverrum, tvätt eller ett litet hemmakontor och det kommer att ge en cool, iögonfallande touch och dimension.

Har du en liten dagis? Använd en blommig tapet för ett flickorum eller en konstellations tapet för ett pojkarum. Det ger ett coolt uttalande och lägger till inredningen. Om du bara tar en vägg ser rummet inte mörkt och för litet ut.

64+ Idéer för tapeter för tapeter, vägg, vardagsrum, grå bakgrundsbilder.
65 sovrum med tapetaccentväggar - Shelterne
HGTVs Power Broker har Trellis Allover Stencil - Stencil.
Använda tapeter för Accent Wal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*