Vitkalkade eldstadsdesigner

Vitkalkade eldstadsdesigner

En öppen spis är alltid ett mittpunkt i varje rum, det ger mysighet, chic och värme och samlar människor runt det. Men tänk om din eldstad behöver en snabb uppdatering, hur renoverar du den? En enkel och elegant idé är att vitkalka den. Den är lämplig för alla typer av kaminer och alla material den är gjord av.

Whitewashing är inte en svår teknik, det finns gott om DIY och videor om hur man gör det, och det finns ett antal olika alternativ. En vitkalkad sten spis ser rustik men väldigt elegant ut, även om elegans ofta saknar en rustik bit. En vitkalkad spis i tegel ger stil och mysighet till rummet – sådana vitkalkade eldstäder fungerar i alla rum och ser bra ut. Om du behöver något annat, välj en vitkalkad vedkamin som vanligtvis passar in i modern och modern interiör utan att markera alltför mycket. Tänk också på din mantelpiece – ska du tvätta den eller lämna den färgad? Det här är två helt olika utseende som kommer att påverka ditt utrymme på olika sätt.

Dekorativa och icke-fungerande spisar och eldstäder är ofta vitkalkade eftersom det här är ett utmärkt sätt att få dem att se snygga och eleganta ut, med en touch av shabby chic och en enkelt chic känsla. Täck över dem med en fin vitkalkad matchande kamin eller till och med välj en färgad, beroende på vilket utseende du vill ha. En vitkalkad eldstad är en cool idé för nästan alla rum, från rustikt och traditionellt till luddigt chic och flickaktigt. Dyk in i galleriet nedan för inspiration!

51 Fantastiska vitkalkade eldstadsdesigner - DigsDi
51 Fantastiska vitkalkade eldstadsdesigner - DigsDi
Hur man tvättar en eldstad i tegel // Eldstad före och efter.
Vitkalkad tegelöppningsuppdatering - Our Tiny Ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*