Vita turtleneck-klädesdräktidéer

När jag tänker på eleganta och avslappnade häftklamrar är det första som tänker på en turtleneck. Jag bär en när jag skriver detta till dig! Ja, jag älskar henne. Emellertid finns sköldpaddor i många former. Det finns tröjor, enkla toppar och turtleneckklänningar. Idag ska vi titta på en av de mest populära formerna, det vill säga den vita turtleneck-klänningen.

Vit turtleneck-klänning är en bra häftklammer som du kan bära året runt. Det är väldigt mångsidigt och beroende på snittet är det väldigt smickrande. Du kan utforma den med över knästövlar, lägenheter, sandaler eller fotkängor. Bär en lång kappa, shearlingjacka eller läderjacka.
I det här inlägget kommer vi att berätta hur du designar det för dag- eller nattevenemang, eleganta eller avslappnade. Kolla in kläderna som jag har valt åt dig.

Slim fit i vitt

stickad vit turtleneck-klänning
källa
Vissa kläder förtjänar bara en plats i din garderob. Du kan utforma dem flera gånger, dag och natt. Baskläder är perfekta, och viktigast av allt, dina favoritklammer för många olika tillfällen.
En av dessa häftklamrar är den underbara vita stickade klänningen. Den har långa ärmar så att du kan bära den på vintern. Denna klänning är mycket lämplig för kontoret så att du kan betrakta det som din nya arbetskläderinspiration.

Vit och grå kombination

vit turtleneck klänning grå kombination
källa
Jag vet inte om dig, men jag är ett stort fan av stora och stora garderober. Jag älskar klippningen av stora tröjor, överdimensionerade klänningar och jackor. Du är så bekväm och varm. Även om du inte är ett fan lita på mig, kommer du snart att älska henne.
Den här klänningen är ihop med mockaskinn över knä och en härlig fedora, båda i grå nyanser. Denna outfit är perfekt för vardagskläder eftersom den är så bekväm. Du kan också bära den när du shoppar eller äter middag med dina vänner.

Snygg med svarta stövlar

vita turtleneck svarta stövlar
källa
Inte stickad men gjord av bomull, den här klänningen ser så elegant och elegant ut. Det är också en typ av klänning som kommer att bli din räddare vid många olika tillfällen. Den neutrala vita färgen gör den väldigt mångsidig och är perfekt att kombinera med många andra nyanser.
Denna supermodell valde dock svart och vitt den här gången. Det är elegant och elegant, och vi måste erkänna att det är bärbart för alla tillfällen.

Stickad klänning med sandaler

vit turtleneck klänning sommarstickning
källa
Om du undrar hur du bär din vita turtleneck-klänning på sommaren, nu ska jag visa dig. Det är faktiskt ganska enkelt. Allt du behöver göra är att forma dina strappy sandaler med den vita äggskalsklänningen och du är klar!
Nyckeln är dock att inte känna sig för varm. Du bör reservera denna outfit för nätter på stranden eller nätter i den heta staden. Det skulle inte vara okej om du skulle ha den här looken på sommardagar.

Nyckeln finns i detaljerna

vit turtleneck klänning detaljer
källa
Den vita färgen är perfekt såväl som svart för att kombinera och blanda med andra färger. På grund av detta kan du lägga till detaljer om vilken nyans som helst.
Den här tjejen gick efter en rosa väska som ger ett bra uttalande. Du kan också lägga till ett bra par mocka över knästövlarna och skyddas mot kyla.
Detta är en fantastisk outfit för en kvällsutflykt, en kopp kaffe att gå eller en lugn promenad runt i staden.

Bälte i en vit turtleneck-klänning

vit turtleneck klänning med bälte
källa
Det finns inget bättre sätt att få din midja att sticka ut från din kroppsform än att fästa ett snyggt midjeband eller bälte runt midjan. På detta sätt har du en dubbel effekt – en effektiv detalj och betonar kroppsfiguren.
Om du går efter en vit turtleneck, överväga att bära ett svart bälte eller ett brett midjeband för ett fantastiskt, elegant och elegant utseende.

Virkad vit turtleneck-klänning

virkad vit turtleneck-klänning
källa
Vit virkad klänning är en perfekt häftklammer. Det passar perfekt till din solkyssade hud och barfota. Den här modellen har en cirkulär virkning som ser fantastisk ut.
Kombinera den här vackra klänningen med bandiga sandaler. Det är en perfekt klänning för många olika sommarlägen. Du kan bära den med en bikini på semester.

Militär kappa

vit turtleneck militärrock
källa
Olivia Palermo är en bra modeflicka. Hennes stil är så polerad, ren och ser lyxig ut. Hon vet alltid hur man bäst kan kombinera kläder.
Militärpälsen var ursprungligen designad för armén. Men det har hittat sig i mode. Du kan bära den så här med en vit turtleneck-klänning. Kombinera den med den här långa klänningen så får du en fantastisk outfit för varje dag.

Fuzzy och Fluffy White

vit turtleneck klänning fluffig
källa
Vem gillar inte fluffiga och fuzzy outfitkombinationer? De är supermysiga och varma. Ändå känner du dig inte som en Michelin.
Denna kombination är ganska passande och spännande. Fluffig kappa ihop med en turtleneckklänning ser helt fantastisk ut. Komplettera denna look med fantastiska spetslägenheter som var en stor trend för säsongen.

Bruna och vita toner

vit turtleneck klänning brun
källa
Dessa två färger fungerar perfekt tillsammans. Den långa jackan i brun fuskpäls passar perfekt med en tröja klänning med en sköldpaddshals.
Denna outfit ser riktigt mysig och varm ut. Du kan bära den med din fotled. Lårhöga stövlar eller sandaler för eleganta tillfällen. Om du vill bära denna outfit på våren eller på luftiga sommarkvällar, kombinera den med moderna och trendiga mulor och en bar handväska.

Skräddarsydd väst med turtleneck-klänning

vit turtleneck klänning skräddarsydd väst
källa
Jag älskar att ta på mig kläderna. Speciellt på vintern när du behöver känna dig varm och mysig.
Den vita klänningen är utrustad med en grå skräddarsydd väst och bruna lårhöga stövlar för en supervarm vinterlook. Du kan bära denna outfit på ditt kontor, men också en avslappnad look för en kaffepaus.

Jag tror att jag visade dig hur du bär den här vackra klänningen på så många sätt. Du kan täcka den med andra häftklamrar eller bära den ensam.
Hoppas du kommer att försöka återskapa dem snart! Var noga med att läsa alla andra stilguider som vi har förberett för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*