Vita tröja klädsel idéer

Vita tröja klädsel idéer

Ett mycket enkelt sätt att göra dig själv sexig, lång och smal är att bära en miniklänning. Med den vita trösklänningen kan du inte bara dra nytta av allt ovan, utan också se vackert och tillgängligt ut. En tröja klänning passar bara perfekt med ett par stövlar, särskilt långa stövlar som knä- eller lårhöga stövlar. Vanligtvis desto enklare desto bättre är tricket med att forma det. För att visa dig fler alternativ, låt mig visa dig några riktigt fantastiska vita tröja-outfitidéer som jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Vit stickad tröja klänning med bruna lår stövlar


källa

Låt inte ordet ”tröja” lura dig. Med tröjan klänning kan du faktiskt bygga en ganska elegant outfit istället för bara en lågmäld outfit. Till exempel kan du bära en vit turtleneck-klänning med en turtleneck och ett par brun mocka över knästövlarna för att se super chic och attraktiv ut. För att göra kläderna smartare och mer professionella hjälper det mycket att bära en svart kopplingsväska i läder.

Vit turtleneck-klänning med grå longline-kappa

vit turtleneck-klänning med grå ullrock
källa

Låt oss nu gå tillbaka till ett mer mysigt och uppfriskande utseende. Du kan bära en vit turtleneckklänning med en grå lång ullrock över. Kombinera dem med ett par grå, lårhöga mockaskor så att dina ben ser extra långa och smala ut. Slutligen lägg till en vit stickad mössa för att skapa denna superfina outfit.

Vit långärmad tröja klänning med en halsringning och höga mocka stövlar

vit långärmad tröja klänning med vattenfall halsringning och mocka stövlar över knäet
källa

För att uppnå ett enkelt svartvitt utseende, här är en mysig outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit långärmad tröja med en halsringning. Koppla ihop det med ett par svarta lårhöga mockaskor för att se superminimal och elegant ut. Det här kan vara en ganska trevlig outfit för dejting.

Ribbad vit tröja klänning med svarta strumpor och knä höga stövlar

ribbad vit tröja klänning med svarta strumpor och knä höga stövlar
källa

För att se lite mer mogen ut kan du bära strumpor istället för leggings. Till exempel är här en vit turtleneck-klänning med en turtleneck ihop med ett par svarta strumpor för att lägga till den mogna touchen. Team dessa bitar med svarta mockaknäskor och en svart läderhandväska.

Vit klänning med bälte och knähöga läderstövlar från Camel

vit klänning med bälte och knälånga kamel läderstövlar
källa

Här är en mycket elegant vit tröja klänning som kommer i form av en tunnare bälte klänning. Du kan para ihop den med svarta leggings och ett par kamelhöga kamelstövlar. Lägg till en grå och svart leopardmönstrad halsduk för att ge ett mer unikt och elegant utseende till denna outfit. Använd en svart axelväska i läder för att se mer professionell ut.

Vit långärmad klänning med svart filthatt och läderstövlar

vit långärmad klänning med svart filthatt och läderstövlar
källa

Detta är en mycket trevlig och kreativt designad outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit långärmad tröja klänning med ett par svart läder över knästövlarna. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se mer konstnärlig och lekfull ut. Detta minimalistiska svartvita utseende kan verkligen få dig att sticka ut från mängden.

Vit turtleneck-klänning med gladiator-sandaler

vit turtleneck klänning med gladiator sandaler
källa

På grund av det faktum att en vit tröja ser riktigt enkel och ren ut kan du vara mer kreativ med dina skor utan att ge intryck av att du gör för mycket. Här är ett bra exempel på vad jag menar. Du kan bära en vit turtleneck-klänning med svarta platta gladiator-sandaler för att se luftiga och attraktiva ut.

Vit överdimensionerad tröja med höga mockaskor med kamellår

vit överdimensionerad tröja med mockaskinn i kamel
källa

För att se vacker och snygg ut samtidigt kan du enkelt kombinera din vita tröja med ett par stövlar över knäna. För att uppnå just det här utseendet kan du bära en vit överdimensionerad tröja som en tröjorklänning så att dina ben ser ännu längre ut. Koppla ihop klänningen med ett par kamelmocka över knästövlarna för att komplettera utseendet.

Stickad tröja miniklänning med grå mocka lårhöga strumpor

Stickad tröja miniklänning med grå mocka överknee stövlar
källa

För att se lite lekfull ut kan du bära en vit stickad tröja klänning som är ganska kroppskramande. Koppla ihop den med en vit stickad hatt för en fin touch. För resten av klädseln kan du bära ett par gråstrumpor med strumpor och ett par bruna mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Ärmlös utsvängd tröja med mock-hals med öppna ankelstövlar

ärmlös, utsvängd tröja klänning med mock hals och öppna ankel stövlar
källa

För att forma denna mer unika och ladylike outfit, istället för en tjock tröja klänning, kan du bära en vit, figur-kramande, utsvängd tröja klänning som har en replik hals klippa. Koppla ihop klänningen med grå läderstövlar med öppen tå för att se super chic ut. Du kan lägga till en vit skinnjacka i mixen för att se snyggare ut.

Vit överdimensionerad tröja med bälte och minikjol

vit överdimensionerad tröja med bälte och minirater kjol
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att skapa en vacker lagerskikt. Du kan också ha en vit, överdimensionerad tröja med ett bälte som en tröja klänning. Bär en svart minikjol under för att skapa de vackra lagren. För skorna kan du bära ett par ljusrosa utklippta klackar för att se mer ladylike ut. Slutligen lägg till en leopardtryckkoppling för en mogen touch.

Vit, figur-kramande kortärmad tröja klänning med leggings

vit, figur-kramande kortärmad tröja klänning med leggings
källa

För att uppnå detta enkla och rena svartvita utseende kan du bära en vit kortärmad tröja klänning. Koppla ihop den med svarta leggings och ett par svarta läderknäskor för läder för att komplettera utseendet i stil.

Vit Mock Neck Chunky tröja klänning med rosa höga klackar

vit, tjock tröja klänning med stand-up krage och rosa höga klackar
källa

Här är en enkel och vacker outfit som får dig att se bra ut oavsett din kroppstyp. Bär bara en vit ribbad tjock kärna tröja klänning som kärnan i outfit. Bär ett par rosa balettlägenheter för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Jag hoppas att du gillar de vita tröja klänning idéer jag just nämnde. Testa och du kommer sannolikt att se vacker och attraktiv ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*