Vita tegelväggar

Tegelväggar är klassiker för många interiörer, de lägger till struktur, intresse och färg. En vit tegelvägg uppdaterar varje rum och gör det inbjudande och inbjudande. Den kan användas i många dekorativa stilar och utrymmen. Vita väggar anses vanligtvis tråkiga, men det kan inte sägas om tegel. Oavsett om du bara använder en tegelvägg i rummet eller använder dem alla, är resultatet coolt. Vill du se några idéer? Nu går vi!

Strandhus

En modern strand eller ett hus vid havet ser fantastiskt ut med vita tegelväggar. De ger en hel del textur och intresse till rummet. Du kan välja en enda vägg, alla väggar eller till och med klä eldstaden med vit tegel om du har en. Vita tegelstenar skapar den perfekta bakgrunden för alla inredningar, särskilt ljusa inredningar. Så fyll dina väggar som du vill.

Boho Homes

Boho-inredningsstilen har blivit väldigt populär nu, och att använda vita tegelväggar är en bra idé att tillföra värde till ett sådant rum, speciellt om du dekorerar det neutralt. Vagga en meningsfull vit tegelvägg eller allt och lägg till massor av krukväxter i grönt och brunt läder – de ser accent ut mot en bakgrund som denna och du får det ultimata boho-utrymmet.

Scandi Homes

Vita tegelstenar är traditionella för skandinaviska hem på grund av de färger och texturer som är klassiska för sådana utrymmen. Skapa ett tyst utrymme med vita tegelväggar, välj en vit tegelvägg i ditt kök och använd den också som en billig bakplatta.

Moderna hus från mitten av århundradet

Moderna hus och tegel från mitten av århundradet passar perfekt. Vita tegelstenar i öppen layout binder samman de olika delarna och får hela rummet att se samman. En öppen spis i vit tegel ser accentuerad och elegant ut, och en vit tegelvägg i kombination med ljus tapet är en underbar dekorationsidé.

Bondgårdar

Interiören i en bondgård bör innehålla tegelväggar för komfort och smuts. De står i kontrast till det varma trä som du använder. Använd vita tegelstenar på väggarna i ditt vardagsrum, kök, sovrum och badrum och uppdatera din heminredning med den.

Vit tegelvägg |  Tegelväggdekor, Tegelstenvägg, Vit.
Ren vit tegel tapet väggmålning |  Vita tegelväggar, vita tegelstenar.
Sömlös vit tegelväggstruktur + (kartor) |  texturise |  Tegelsten.
Rustik vit tegelvägg sömlös konsistens |  Vita tegelväggar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*