Vita övergripande Shorts Outfit Idéer

Vita övergripande Shorts Outfit Idéer

När det gäller overallshorts är det ingen tvekan om att de mest populära, och utan tvekan den snyggaste, är de blå denimshortsen. Men om du frågar mig vilka som ser mest uppfriskande ut, skulle mitt tydliga nummer ett vara de övergripande vita shortsen. De flesta vita shorts är gjorda av denim och ser både vardagliga och uppfriskande ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med några mycket trevliga outfitidéer för vita shorts för dig. Låt oss dyka in.

Övergripande vita shorts med randig t-shirt


källa

Till att börja med den här snygga och vackra listan ska jag visa dig ett mycket typiskt sätt att bygga en avslappnad outfit runt en vit overall. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära shortsen med en svartvit randig t-shirt. Använd svarta sandaler för en feminin twist.

Vita jeansshorts med prickig t-shirt

vit denim overall shorts polka dot t-shirt
källa

För ett mer flickaktigt och lekfullt utseende, istället för en randig T-shirt, kan du kombinera de vita overallshortsen med en vit och svart prickig T-shirt. För skorna kan du bära vita sneakers för ett mer avslappnat och sportigt utseende eller vita sandaler för ett mer uppfriskande och luftigt utseende.

Vita jeansshorts med svart crop topp och baseballkeps i läder

vit jeansshorts svart crop topp läder baseball keps
källa

För en elegant och lågmäld street look kan du bära vita shorts med en kort svart ärmlös topp. På det sättet visar du lite hud när människor ser i sidled. Kombinera dessa bitar med ett par svarta och vita lågtoppade Converse och en svart läder baseball keps för att ge en snygg touch till kläderna.

Övergripande vita shorts med linneskjorta

vit shorts linnetröja
källa

Ett knep för att se avslappnad och luftig ut är att ha på sig en avslappnad skjorta som kofta. Till exempel kan du bära de övergripande vita shortsen över en svart tubtopp. Bär en vit linneskjorta över delarna för en avslappnad och uppfriskande känsla. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att slutföra kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Bär med en grå västtopp och chambray-skjorta som är knuten runt midjan

grå chambrayskjorta med väst bunden runt midjan
källa

Här är en mycket snygg lagerlagring. För att uppnå det här coola utseendet, bär de vita vita shortsen över en grå v-tröja med v-ringning. Drapera ena sidan av hela shortsen för att avslöja mer av västen. Slå en chambray-skjorta runt midjan och avsluta din outfit med ett par bruna mockasko stövlar för att se super chic ut.

Vita jeansshorts med långärmad skjorta i mesh

vit mesh jeansshorts med långa ärmar
källa

För att ge outfiten en lite feminin känsla kan du bära de övergripande vita shortsen med en vit, halvtransparent långärmad topp. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att se uppfriskande och minimalistiska ut. Om du vill göra denna outfit mer iögonfallande kan du bära en färgglatt koppling för att krydda outfit.

Hela shorts med svart axelbandslös topp

Övergripande shorts svart axelbandslös topp
källa

För de av er som tror att det är för mycket hud att bära en axelbandslös topp kan ett par vita shorts faktiskt hjälpa till att lösa detta problem. Axlarna på hela shortsen kan täcka mycket hud som exponeras av den svarta axelbandslösa toppen. Så resultatet blir mer som att ha på sig en kall axeltopp. Du kan para ihop dessa bitar med vita sandaler för att se uppfriskande och elegant ut.

Röd ärmlös tröja med vita shorts

röd ärmlös tröja vita shorts
källa

För en ljus och iögonfallande look kan du lägga till en röd färg i mixen. Till exempel kan du bära vita denimshorts med en röd ärmlös stickad tröja med en mock hals. Koppla ihop dem med silvermetalliska slip-on skor för att se glänsande och lekfull ut.

Vit off shoulder-blus med overallshorts

vit off shoulder blus
källa

Här är ett mycket uppfriskande och damligt utseende. För att uppnå detta kan du bära ett vitt linne från axelblusen och sätta vita jeansshorts över den. Använd vita sneakers för att hålla kläderna enkla och uppfriskande.

Vita och svarta vertikalt randiga shorts med filthatt

vita och svarta vertikala randiga shorts filthatt
källa

Efter att ha tittat på några kläder som inkluderar vita denimshorts, låt oss titta på en som har en något annorlunda design. Denna modell är en vit och svart shorts med vertikalt randig bomull. För att skapa ett lågt sexigt och konstnärligt utseende kan du bära det med en svart axeltopp och vita sandaler. Gör kläderna ännu mer konstnärliga genom att bära en vit filthatt.

Slitna shorts med en svartvit randig blus

slitna overallshorts med svartvit randig blus
källa

För en mer elegant och luftig look kan du bära en svartvit randig blus med en avslappnad passform. Koppla ihop den med rippade vita shorts för att se snyggare ut. Avsluta med att bära grå sandaler för att slutföra denna minimala outfit.

Bär med halvmönstrad topp med svart mesh

svart, halvgenomskinlig, snittväst topp
källa

Här är ett annat sätt att se reserverad sexig och ungdomlig ut. Du kan bära en svart halvskuren beskuren västtopp för att visa lite hud runt midjan. Bär vita shorts överallt medan du hänger ena sidan över axeln för att se snyggare och sexigare ut. Koppla ihop dessa bitar med låga vita träningsskor för att ge en ungdomlig och avslappnad kant till din outfit.

Övergripande vita shorts med silver paljetter bralette

övergripande vita shorts silver paljett bralette
källa

Om det inte är sexigt att ha på sig en crop top under den totala shortsen, kan du flytta kuvertet ytterligare genom att bära en silver paljettbralett under den vita shortsen. Använd svarta sandaler för att komplettera detta fantastiska utseende.

Övergripande shorts med en mörkblå och vit randig T-shirt

Övergripande shorts marinblå och vit randig t-shirt
källa

För ett minimalistiskt och vackert utseende kan du bara bära de vita vita shortsen med en mörkblå och vit randig t-shirt. Ett par bruna sandaler och en brun läderhandväska är ett säkert sätt att ta din outfit ihop.

Här är de vita shortsens idéer som jag vill dela med dig. Som du kan se från kläderna ovan, kan vita vita shorts vara lika vackra som de mer populära blå jeansshortsen. Prova dessa kläder så kommer du att älska dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*