Vita leggings outfit idéer

Vita leggings outfit idéer

För att se ren och smal ut, förutom att ha på sig de vita skinny jeansen, är det också ett mycket bra alternativ att ha vita leggings. I de flesta fall vill du kombinera dina leggings med en längre topp eller en tunikatopp. För dig som är mycket självsäker med din nuvarande form kan du se bra ut med en crop top eller till och med en crop top om du får rätt, även om jag alltid gillar kombinationen av tunika och leggings mycket bättre. För att visa dig hur du utformar dem i detalj har jag sammanställt några riktigt bra outfitidéer för vita leggings. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå, figurkramande linne med vita leggings


källa

För att starta den här listan över uppfriskande och vackra outfitidéer, visar jag dig först en sexig casual stranddräkt. För att forma det här utseendet kan du bära en marinblå halsringning. Koppla ihop den med vita, beskurna leggings. Bär ett par vita sandaler för skorna för att göra det fantastiska utseendet.

Svart kort t-shirt med vita leggings och höga midja sneakers

svart kort t-shirt med vita leggings och sneakers med hög midja
källa

Detta är ett slags sommar- eller vårutseende som låter dig visa upp midjan på ett naturligt sätt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart kort t-shirt. Koppla ihop den med vita höga midjebandbyxor med ett beskuret snitt. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska se avslappnade och rena ut.

Chunky Cable Knit Chunky tröja med leggings och sneakers

grå, tjock stickad tröja med leggings och sneakers
källa

Detta är en mysig och enkel outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå, lite överdimensionerad kabelstickad tröja. Koppla ihop den med vita, beskurna leggings. Bär ett par vita sneakers med låg topp för att göra skorna kompletta på ett sportigt sätt.

Ljusblå skinnjacka med vita leggings och canvasskor

ljusblå skinnjacka med vita leggings och canvasskor
källa

Detta är en väldigt glad och vacker outfit att ha på sig på kontoret. Till toppen kan du bära en grå stickad tröja med en avslappnad passform och en ljus himmelblå skinnjacka. Kombinera dem med vita leggings. För skorna kan du bära ett par vita lågklassiker för att se extra ungdomlig och snygg ut.

Grå, grovkornad stickad tröja med en rodnad halsduk

grå, grovkornad stickad tröja med en rodnad halsduk
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna mysiga och luftiga outfit. Använd en grå tjock stickad tröja med en rodnad halsduk i rosa. Kombinera dem med vita leggings. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera outfit med en snygg twist.

Blush Pink Off The Shoulder stickad tröja med vita leggings

Blush den rosa stickade tröjan med vita leggings
källa

För att se sexig lågmäld är det inte så svårt att ha fina axlar och krageben. Till exempel, för att uppnå detta lågmälda sexiga utseende, kan du bära en axelbandslös tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med vita leggings. Bär dina skor med ett par grå mocka öppna ankelstövlar för att komplettera utseendet.

Svart tröja med vita tryckta, beskurna leggings

svart tröja med vitmönstrade, korta leggings
källa

För dig som behöver ha förtroende för att visa upp dina kurvor kanske du vill försöka para ihop dina leggings med en crop top. Du kan till exempel ha på dig en svart kort eller något beskuren tröja med vita och svarta leggings. Koppla ihop dem med vita löparskor för att komplettera outfit i stil.

Grått band på axelblusens framsida med leggings och klackar med öppen tå

grå tejp fram på axelblusen med leggings och klackar med öppna tå
källa

För att få den mysiga och luftiga dräkten att bära på cocktailpartyn, här är vad du vill göra. Bär en grå blus med en axelband framtill på toppen. Koppla ihop den med vita leggings. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Grå tröja med vita tunna löpbyxor

grå tröja med vita tights
källa

För att slutföra denna härliga grå och vita outfit, börja med den grå tröjan med avslappnad passform ovanför. Koppla ihop den med vita leggings för att se uppfriskande och smal ut. För resten av kläderna kan du bära ett par ljusgrå och vita sneakers och en svart basebollkeps.

Grå grafisk tröja med vita löpande leggings

grå grafisk tröja med vita löpande leggings
källa

För att se ungdomlig och sportig ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och vit grafisk tröja för toppen. Koppla ihop den med vita leggings. Använd ett par vita och svarta löparskor för skorna. Avsluta med en grå grafisk basebollkeps för att avsluta klädseln i stil.

Grå axelbandslös tröja med vit linne och sneakers

grå av axeltröjan med vit linne och sneakers
källa

För att få den uppfriskande och lågmälda sexiga klädseln som inte innebär att du visar mycket hud kan du bära en vit linne med en grå av axeltröjan över. Kombinera dem med vita leggings. Använd ett par vita sneakers för att skorna ska se extra ungdomliga ut.

Mörkblå tunikatopp med vita, förkortade leggings

Mörkblå tunikatopp med vita, korta leggings
källa

För att uppnå detta vackra men lågmälda utseende här är vad du vill göra. Bär bara en mörkblå tunika-t-shirt som blossar något. Koppla ihop den med vita beskurna leggings för att se smal och lång ut. Bär ett par vita läderlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut. Använd en svart läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Ljusblå chambray kortärmad tunika-polotröja med vita leggings

ljusblå chambray kortärmad tunika-polotröja med vita leggings
källa

Detta är en mycket intressant topp. I detalj är det en ljusblå chambray-tunika-polotröja. Du kan helt enkelt para ihop den med vita leggings för att se uppfriskande och snygg ut. Använd ett par ljusrosa sandaler för dina skor för att göra utseendet komplett.

Hoppas du tycker om de vita leggings outfit idéerna jag just presenterade för dig. Prova dem så kanske du gillar dessa vita leggings ännu bättre än de svarta du känner mer till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*