Vita denim kjol outfit idéer

Vita denim kjol outfit idéer

När det gäller denimkjolar tänker många på den blå färgen som standardfärgen. Men om du vill se något mer unikt och uppfriskande bör du definitivt också prova den vita denimkjolen. Ljus blått, det vita är också väldigt enkelt att forma. Ännu viktigare är att avskalning är väldigt enkelt. Du kan i grunden se ungdomlig och vacker ut utan alltför mycket ansträngning. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med några av de bästa idéerna för vit kjolkläder för dig. Låt oss kolla upp det.

Denim kjol med en vit knapp fram och en svart stickad tröja


källa

För att starta listan med en liten överraskning ska jag visa dig en underbar och lågmäld sexig streetoutfit som är perfekt för dejting och hangouts. För att uppnå detta fantastiska utseende, använd bara en svart beskuren stickad tröja för toppen. Koppla ihop den med en vit minikjol med knappar i genomskin och vita sandaler för häl för en uppfriskande finish.

Blå chambrayskjorta med vit kjol i denimknapp

blå chambrayskjorta med vit jeansknapp på kjolens framsida
källa

Många människor förväxlar denim med chambray, men de har en anledning att göra det. Som du ser passar en chambray perfekt med en denim kjol. I det här fallet en blå chambray-skjorta med knappar och en vit minikjol med en knappknapp. Koppla ihop dem med kamel mocka ankelstövlar för att komplettera denna outfit med en snygg twist.

Svart skinnjacka med vit denim kjol

svart skinnjacka med vit denim kjol
källa

Om du letar efter en outfit som ser cool och mörk ut, är denna outfit exakt vad du letar efter. Bär en svart t-shirt med rund hals och en svart skinnjacka. Kombinera den med en vit minikjol i denim. Bär snörskor i svart läder med dina skor för att avsluta din outfit i stil.

Mini kjol med vit kortärmad skjorta

Mini kjol med vit kortärmad skjorta
källa

För de av er som vill se oskyldiga och uppfriskande, bör denna helt vita outfit testas. Bär en vit kortärmad skjorta för toppen. Kombinera den med en vit denim kjol. För skorna, ha ett par vita öppna skor för ett ännu mer uppfriskande utseende.

Grå axelbandslös tröja med vit denim kjol

grå axelbandslös tröja med vit denim kjol
källa

Om du har fina axlar och nyckelben, eller ännu bättre, om du har fin hud, kanske du vill visa upp din styrka lite med just den här outfit. Bär en grå av axeltröjan för toppen. Koppla ihop den med en vit minikjol i denim och rosa platta loafers för en damliknande finish.

Chambray-skjorta med vit minikjol

Chambray skjorta med vit mini rimskirt
källa

Som visas tidigare i detta blogginlägg ser chambray och denim bra ut tillsammans. Använd en ljusgrå och blå chambray-skjorta med knappar för att applicera detta på din outfit. Koppla ihop den med en vit minikjol i denim. Avsluta med rosa sneakers och en leopardtryckskoppling för att göra din outfit ännu mer unik.

Vit t-shirt med minikjol och sandaler

vit t-shirt med minikjol och sandaler
källa

Om du bara planerar att bära din vita jeanskjol med en vit t-shirt, se till att din vita t-shirt är gjord av tyg av god kvalitet, eftersom strukturen kan avgöra om du ser bra ut eller dåligt. Bär ett par vita plattformssandaler för skorna för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Grå rutig pojkvänskjorta med vit minikjol

grå rutig pojkvänskjorta med vit minikjol
källa

För att se mer avslappnad och lite pojkig ut, kan du bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta med en grå t-shirt för toppen. Kombinera den med en vit minikjol i denim. Bär ett par neonrosa spetsiga klackar för skorna för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Svart V-ringad T-shirt och minikjol i denim

svart V-ringad T-shirt och minikjol i denim
källa

För att se luftig och snygg ut, överväga att bära en lite överdimensionerad t-shirt som denna svarta v-ringning. Koppla ihop den med en vit minikjol så att dina ben ser extra långa ut. Koppla ihop dem med vita sandaler och en vit läder axelväska för att se uppfriskande och snygg ut.

Grå tröja med vit minikjol

grå tröja med vit minikjol
källa

Om du älskar att klä dig ut som en minimalistisk, här är en outfit som du kanske gillar. För toppen, använd bara en grå tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en super liten vit denim kjol. För att slutföra denna outfit på ett super enkelt sätt, använd vita sneakers och en vit crossbody-väska för att hålla det minimala temat konsekvent.

Svart och vit randig t-shirt med vit denim kjol

svartvit randig t-shirt med vit denim kjol
källa

För att se avslappnad och snygg ut är det dags att ta fram den ikoniska svartvita randiga t-skjortan, den här gången i form av en kortärmad t-shirt. Kombinera den med en vit minikjol i denim och sandaler med ljusrosa klackar för ett uppfriskande och damliknande sätt att komplettera outfit.

Ljusblå knappskjorta med vit kjol

ljusblå skjorta med knapp och vit kjol
källa

Om du letar efter en uppfriskande outfit att ha på dig som en affärsavslappnad outfit till kontoret, har du kommit till rätt ställe. För att uppnå detta utseende, använd en ljusblå knappad skjorta till toppen. Koppla ihop den med en vit denimkjol och silvermetalliska sandaler för att komplettera outfit på ett slående sätt.

Av axelblusen med en vit midi-denim kjol

axelbandslös blus med vit midi-denim kjol
källa

Medan vita denimkjolar vanligtvis är i form av en minikjol, ser en midi-denimkjol också riktigt bra ut. För att utforma det kan du bära den med en vit blus utan axel för att se uppfriskande och reserverad sexig ut. För skorna, ha korta läderstövlar med öppen tå för att slutföra detta fantastiska utseende.

Svart kall axel topp med vit snörning i denim kjol

svart kall axel topp med vit denim kjol med snören
källa

För ett enkelt och konstnärligt svartvitt utseende kan du bära en svart kall axel topp och vit snörning denim mini kjol. Ett par vita klackar är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Chambray-skjorta med minikjol i vit denim och baseballkeps i läder

Chambray-skjorta med vit minikjol i denim och baseballkeps i läder
källa

För en snygg och pojkaktig look kan du bära en ljusblå denimskjorta med knappar och en vit minikjol i denim. Bär ett par svarta sandaler till dina skor. Slutligen lägg till en svart baseballkeps i läder i din outfit för en extra snygg touch.

Här är outfitidéerna för vita denimkjolar som är väldigt snygga och också väldigt lätta att ta av. Om du bara bär de blå denimkjolarna går du helt enkelt miste om mycket roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*