Vit tunika Top Outfit Idéer

Idag ska jag prata mycket specifikt om hur man stylar den vita tunikatoppen, som får dig att se väldigt luftig och uppfriskande ut. Färgen vit verkar bara ha den extra renheten och närma känslan när den paras ihop med rätt bitar. Ett av de enklaste sätten att utforma det är att helt enkelt para ihop det med blå skinny jeans och ljusrosa läder. Nu, för att se fler och bättre alternativ, låt mig visa dig några av de bästa idéerna i vit tunika topp outfit som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem.

Vit tunikatopp med V-ringning och gul läderkoppling


källa

För att starta den här listan över avslappnade och snygga outfitidéer ska jag visa dig en glad och iögonfallande outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en långärmad vit tunikatopp med svarta skinny jeans och ljusrosa läderklackar. Lägg nu till en citrongult läderväska för att sticka ut från mängden.

Vit chiffong tunikatopp med beskurna skinny jeans

vit chiffong tunikatopp med korta smala jeans
källa

Här är en annan kombination av en vit tunika och jeans. Men den här gången ser outfit ännu mer minimalt och feminint ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit långärmad tunikablus i chiffong och para ihop den med skinniga jeans. Koppla ihop dem med ljusrosa läderklackar med öppna tår och en rosa läderhandväska för en damliknande touch.

Vit tunikatröja med manschettknappar och rippade ankeljeans

vit tunikaskjorta med muddar och rippade ankeljeans
källa

För en lite mer mogen och konstnärlig outfit, överväga att bära en vit lite överdimensionerad tunikatröja med knappar och blå skinny jeans med fotled. Använd ett par svarta och vita tryckta spetsiga klackar för skorna. Avsluta med en svart quiltad läderhandväska för att se elegant och balanserad ut.

Vit ärmlös tunikatopp i maxilängd med slits

vit ärmlös tunikatopp i maxilängd med slits
källa

Om du vill se mer unik ut, använd en tunikatopp med maximal längd. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit maxi-tunikatopp med en sidoslits. Koppla ihop den med vita skinny jeans. Använd ett par ljusrosa spetsiga klackar och en svart och gul läderhandväska för att göra din outfit stilfull.

Vit tunikotopp i chiffong med mörkblå skinny jeans och läderstövlar

vit chiffong tunikatopp med mörkblå skinny jeans och läderstövlar
källa

Här är en väldigt enkel och luftig outfit som är perfekt för att träffa vänner. Till toppen kan du bära en peplumtopp i vit chiffong tunika. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par bruna läderstövlar för att ge utseendet en extra snygg touch.

Vit tunika långärmad T-shirt med svarta ankeljeans

vit tunika långärmad T-shirt med svarta ankeljeans
källa

Börja outfit med en vit långärmad tunika-t-shirt för att skapa det pojkaktiga och avslappnade utseendet. Använd svarta skinny jeans och en svartvit Converse. För att göra denna outfit mer ungdomlig kan du bära en grå och vit prickig ryggsäck för att komplettera utseendet.

Vit tuniklinne med blå jeans med smal passform

vit tunikatopp med blå jeans med smal passform
källa

Här är ett uppfriskande och luftigt utseende som är perfekt för en avslappnad utomhus hangout, särskilt på våren eller sommaren. För toppen, använd bara en vit tunikatopp. Koppla ihop den med jeans med smal passform och ljusrosa sandaler. Bär och bär en halmväska för att göra din outfit avslappnad.

Vit av axelns långa blus med rippade ankeljeans

vit av axelns långa blus med rippade ankeljeans
källa

För dig som har vackra kragebenar och axlar, kan denna outfit hjälpa dig att uppnå en sexig look. För att polera av denna outfit, lägg i en vit tunika-topp med axlar med blå rippade jeans. Använd vita broderade sneakers för att se rena och söta ut.

Vit virkad spets tunikatopp med svarta skinny jeans

vit virkad spets tunikatopp med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det feminina och uppfriskande utseendet, använd den här vita virkade tunikatoppet istället för att ha på dig en skjorta som en tunikatopp. Kombinera toppen med svarta skinny jeans och ljusrosa öppna klackar. En handväska i brunt läder är det perfekta komplementet till detta eleganta utseende.

Ärmlös hög låg linne med mörkblå skinny jeans

ärmlös hög-låg linne med mörkblå skinny jeans
källa

Här är ett mycket uppfriskande och elegant utseende som är bäst för vår och sommar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit ärmlös topp med mörkblå skinny jeans. Komplettera outfit med ett par bruna stövlar i läder för en mer snygg och kantig look.

Vit långärmad skjorta med blå skinny jeans och glidande sandaler

vit lång skjorta med knappar, blå skinny jeans och sandaler
källa

Ibland är det små detaljer som valet av väska och skor som kan göra stor skillnad för ditt utseende. Du kan till exempel ha på dig en vit nedskjortad skjorta och blå skinny jeans. Kombinera dem med en snygg rosa liten axelväska och två svarta skandaler för att se både ladylike och luftiga ut.

Vit lång tunikablus med klockärmar och sandaler

vit lång tunikablus med klockärmar och sandaler
källa

Om du tror att ovanstående tunikatoppar inte har tillräckligt med detaljer för att göra outfit tillräckligt intressant, här är en som kan tillfredsställa din smak. I detalj är denna topp här en vit virkad spets tunikablus med klockärmar. Du kan helt enkelt para ihop den med mörkblå skinny jeans och ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Vit virkad spets tunikablus med grå skinny jeans

vit virkad spets tunikablus med grå skinny jeans
källa

För att få ett enkelt och uppfriskande utseende är den vita och grå färgkombinationen ett mycket bra alternativ. För att applicera detta på din outfit kan du bära en vit virkad tunikablus med halva ärmar och ljusgrå skinny jeans. Koppla ihop dem med grå eller rosa höga klackar för att se snygga och attraktiva ut.

Vit tunikatopp i flera lager med grå vidbyxa

vit tunikatopp i flera lager med grå, korta byxor med vida ben
källa

Detta är en lätt unisexdräkt som du kan bära för jobbet. För att uppnå detta utseende, bär en vit lager knälång tunikablus med grå beskurna vidbyxor. Använd svarta balettlägenheter för att hålla kläderna enkla och rena.

Här är de vita tunika-toppdräktidéerna som jag vill dela med dig. Som du kan se är de väldigt lätta att ta bort. I själva verket är de flesta inte kroppsformade så att du kan säga att de är ännu lättare att bära än en vit tee eller skjorta. Prova och se om du kan ta ditt outfit-spel ännu längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*