Vit spetsklänning

Vit spetsklänning

Spets som material är ursprungligen från 1500-talet. Men trots att det är några hundra år gammalt har det inte tappat sitt värde, särskilt inte när det gäller vita spetsklänningar.
Att ha vit spets innebär att du har ett mycket sofistikerat och romantiskt utseende. Materialet ser väldigt ömtåligt ut, så det används främst för att tillverka och juvelera bröllopsklänningarna.

Detta är dock inte det enda sättet att bära den vita spetsklänningen. Du kan göra det svårare med den fantastiska svarta läderjackan eller cykelstövlarna. Du kan också bära den i boho-stil eller avslappnad för varje dag.
Nyckeln är att hålla det enkelt och elegant eftersom klänningen redan är ett uttalande.

Rulla ner för att se de bästa och mest snygga outfitidéerna jag har förberett för dig idag.

Inslagen!

insvept vit spetsklänning
källa
Detta är en underbar outfit som du kommer att älska att bära. Den består av den mörkblå kavaj insvept med det fina bältet och den vita spetsklänningen under.
Det är inte bara väldigt elegant, men det är också bärbart för många olika tillfällen, till exempel: B. För en sen middag med vänner eller kollegor och för mer formella evenemang som bröllop.
När du parar ihop den med de svarta stilettorna får du en vinnande kombination.

Modernt tips

modern vit spetsklänning
källa
Det här är en fantastisk klänning med mer än ett spetsmönster. Rena prickar kan ses på ärmarna, och undersidan är full av volanger och olika spetsmaterial.
Denna klänning kan bäras för mer formella situationer. Om du kombinerar den med lägenheterna och jackan kan du också lugna klänningens elegans och bära den varje dag.

Gotisk romantik

romantisk gotisk vit spetsklänning
källa
Ursprungligen var spets det mest populära materialet i gotisk stil. Numera har många flickor gotiska element på ett modernt sätt och kombinerar dem med läderjackor eller fotkängor.
Det här är en intressant klänning. Den har en kant överallt och de ser bra ut när de är gjorda av spets.
Du kan bära den med platta eller högklackade sandaler.

Vit midiklänning

Midi vit spetsklänning
källa
Om du behöver något för de varma sommardagarna i stan är det här kläderna för dig. Det handlar om en fantastisk vit midiklänning i spets som du kommer att älska. Du kan bära den varje dag, på en promenad, till marknaden eller för en drink ute i en trevlig bar.
Kombinera den med lädersandaler eller flip-flops.

Vinterklar

Vintern vit spetsklänning
källa
Har du någonsin trott att du kommer att ha en vit spetsklänning en snöig vinterdag? Hoppas att du kommer att ändra dig efter att ha sett denna outfit.
Detta är en fantastisk outfit som består av en vit spetsklänning, svarta lårhöga stövlar och en lång ärmlös stickad tröja. Allt detta är dekorerat med det tunna bältet.
Du kan bära den till en middag med din betydande annan eller för mer formella evenemang som födelsedagsfester eller bröllop.

Maxi transparent

Maxi transparent vit spetsklänning
källa
Om du inte har några problem att visa upp lite hud under toppen, här är en bra outfit för dig.
Det är definitivt varken provocerande eller billigt eftersom det skärs mycket tätt i toppen. Klänningen är väldigt intressant. När du parar ihop den med cowboy-fotkängorna får du en fantastisk blandning av romantiskt och kantigt utseende.
Bär den vid speciella tillfällen eller när du är modig, bär den varje dag.

Skiktad vit spetsklänning

skiktad vit spetsklänning
källa
Detta är en vacker vit V-ringad klänning. Den är perfekt för sommardagar på den varma och varma stadsbetongen. Det är midilängd och har två lager så det ser ut som om du har på dig två klänningar samtidigt.
Den övre delen är mer öppen så att du kan ta på dig ett par halsband.
Du kan bära den med enkla lädersandaler eller läder.

Asymmetrisk är trevligt

asymmetrisk vit spetsklänning
källa
Ja, asymmetrisk kan vara väldigt vacker och samtidigt se fantastisk, snygg och intressant ut.
På bilden ovan kan du se den inslagna vita spetsklänningen med en rosett i midjan och ett rutigt spetsmönster. Ärmarna är vida och mycket smickrande. Om du tittar närmare ser du spetsens känsliga karisma. Det ser bra ut.
Denna outfit kan bäras vid eleganta evenemang som cocktailparty, födelsedagar eller bröllop.

Vått utseende

vit spetsklänning i ett vått utseende
källa
Tänk dig att du är nere på stranden, du har precis kommit ut ur vattnet. Du har på dig bikinin och din vita spetsklänning.
Det bästa sättet att utforma din sommardräkt är definitivt den vita spetsklänningen. Det passar perfekt med din solkyssade hud och din barfota.
Du kan lägga till en fedorahatt för en mer kantig look.

Boho livsstil

Boho vit spetsklänning
källa
Boho och vit spets är bästa vänner när det gäller klänningar. Det mesta av den bohemiska stilen är baserad på vita spetsar och fotkängor.
På bilden ovan kan du se den vita midiklänningsklänningen i boho-stil ihop med den svarta väskan och fotkängorna.
Det är lämpligt att bära denna outfit för nästan varje tillfälle och varje vardag.

Vintage spets

Vintage vit spetsklänning
källa
Det finns inget som vintagespetsen på klänningen. Om klänningen är så lång som möjligt blir den ännu bättre.
Det här är en fantastisk blandning av boho och vintage-outfit att ha på sig när som helst. Det är bekvämt och smickrar din kroppslinje.
Det bästa sättet att bära det är att vara barfota, men om du inte kan prova flip-flops eller lädersandaler för att ge kläderna en somrig atmosfär.

V-ringning är alltid en bra idé

vit spetsklänning med V-ringning
källa
Detta är en klassisk men elegant och elegant vit spetsklänning. Du kan se på bilden ovan att den har en V-ringning, olika spetsmönster och en midilängd.
Den kombineras med de populära snörade sandalerna i brunt läder. Väskan har samma färg och avrundar hela outfit.

Det här var de 12 mest snygga sätten du kan bära och matcha den vita spetsklänningen. Var inte rädd för att bära den på hösten eller vintern. Se bara till att du känner dig varm. Det är också ett av de bästa alternativen att bära på varma sommardagar.
Jag hoppas att du tycker om den här artikeln. Om du är ett stort fan av spetsar, se till att kolla in inlägget på svarta spetsklänningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*