Vit Skinny Jeans Outfit Idéer

För dig som älskar att bära smala jeans, tycker de flesta om hur de kan få dig att se relativt smal och lång ut. Medan mörkblå och svart är bäst för att hålla dina ben långa och smala, kommer jag att prata om de också populära vita skinny jeans som kanske inte får dig att se så smal ut men får dig att se mycket mer uppfriskande och lättillgänglig ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa vita skinny jeans-outfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå tröja med V-ringning och vita skinny jeans


källa

För att förbättra den här listan över snygga och uppfriskande outfitidéer ska jag visa dig ett mysigt grått och vitt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå v-ringad tröja över vita beskurna smala jeans. Lägg till ett par solbränna superkorta platta stövlar för att göra denna outfit mer snygg och unik.

Blush Pink Military Jacket med vita smala jeans och kamelstövlar

rodnande rosa militärjacka med vita smala jeans och kamelstövlar
källa

För att forma denna lite unisex-outfit som kan få dig att se ganska elegant ut på jobbet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en rosa militärjacka över. Koppla ihop dem med vita, smala byxor. Använd ett par ankelstövlar med kamelmocka för att ge djup och skönhet till denna outfit.

Ljusblå chambrayskjorta med vita skinny jeans och stråhatt

ljusblå chambray-skjorta med vita skinny jeans och en stråhatt
källa

Här är en annan outfit med en ljusblå chambrayskjorta. Men den här gången ser outfit mycket mer uppfriskande ut. Kombinera bara den ljusblå chambray-skjortan med knappar med vita skinny jeans och ett svart läderbälte. Bär bara klackar för att slutföra denna look.

Svart t-shirt med ankelröda vita jeans och fuskpälsjacka

svart t-shirt med ankelröda vita jeans och fuskpälsjacka
källa

Låt oss nu titta på en super chic outfit som kan vara en borderline party outfit. För att polera bort denna outfit, lägg i en svart t-shirt med en lång svart jacka i fuskpäls. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans. Bär ett par svarta rundade tå ankelband för att göra ditt utseende komplett.

Mörkblå och vit randig knapp-up skjorta med rippade vita skinny jeans

mörkblå och vit randig skjorta med knappar och rippade vita skinny jeans
källa

För att skapa detta eleganta och lätta att ta av affärskläder, kan du bära en marinblå och vit randig långärmad skjorta med knappar och vita, rippade och beskurna smala jeans. Lägg till ett par rosa klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att göra denna outfit mer damaktig och stilren.

Svart och vit randig t-shirt & rippade vita jeans

svartvit randig t-shirt och rippade vita jeans
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som inkluderar den ikoniska svartvita randiga långärmade t-skjortan. Emellertid är outfit mer elegant än en typisk randig t-shirt outfit. För att uppnå detta utseende, para bara ihop t-skjortan med vita skinny jeans. Lägg till ett par ljusrosa höga klackar med öppen tå för att förvandla det här avslappnade utseendet till en damliknande.

Mörkblå ärmlös blus med vita jeans med muddar

Mörkblå ärmlös blus med vita jeans med muddar
källa

Låt oss nu titta på en mer snygg och unik outfit som du kan bära på jobbet, särskilt på avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå ärmlös skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par svarta sammetöppna klackar för att ge utseendet en feminin touch.

Red Criss Cross ärmlös blus fram med V-ringning och vita jeans

Röd ärmlös blus med V-ringning och vit riven front med vita jeans
källa

För att se ljus och reserverad sexig ut på samma gång bör du prova den här röda ärmlösa blusen, som har en V-ringning framtill. Koppla ihop den med vita, något rippade skinny jeans för att se ungdomlig och uppfriskande ut. Lägg till en halm axelväska och ett par svarta spetsar med öppen topp för att se feminina och unika ut.

Svart och vit randig ribbad topp med kall axel och gul plånbok i läder

svart och vit randig kall axel volanger topp med gul läder handväska
källa

För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en svartvit randig topp med kalla volanger och para ihop den med vita skinny jeans. Bär ett par vita klackar för att skorna ska se mer uppfriskande ut. Slutligen, lägg till en citrongul plånbok i mixen för att omedelbart uppgradera ditt utseende.

Svartvitt axeltryckt topp med skinny jeans i fotlängd

Svartvitt topp med axeltryckt topp och beniga skinny jeans
källa

För att uppnå det lite mer mogna utseendet kan du bära den här vita och svarta axelblusen för att visa upp dina härliga axlar och krageben. Kombinera toppen med vita skinny jeans. Ett par ljusrosa spetsiga klackar och en stor vit läderhandväska är ett elegant sätt att komplettera din outfit.

Vit ribbstickad tröja med en avslappnad passform och matchande smala jeans

vit, ribbstickad tröja med en avslappnad passform och matchande smala jeans
källa

Detta är en väldigt attraktiv nästan helt vit outfit som verkligen gör att du sticker ut från mängden på kontoret. För att slutföra denna outfit, överväg att bära en avslappnad passform vit ribbad tröja och vita skinny jeans med fotled. Använd ett par svarta mocka klackar med öppen tå för en snygg kontrast. Slutligen ha på dig en vit handväska för att slutföra kläderna på ett rent sätt.

Svart chiffongblus med vita ankeljeans

svart chiffongblus med vita ankeljeans
källa

För att få en enkel affärsavslappnad look i svart och vitt kan du helt enkelt ha på dig en svart chiffongblus med vita skinny jeans. Bär ett par rodnande rosa spetsiga tåklackar för att slutföra utseendet.

Mörkblå kavaj med grå vattenfallshalsring och vita skinny jeans

Mörkblå kavaj med grå topp med vattenfallshalsring och vita skinny jeans
källa

För en elegant och unik affärsavslappnad look, lag en marinblå kavaj med en grå huvtröja. Kombinera dem med vita skinny jeans och rosa klackar i mocka med öppet tå för en feminin touch.

Här är de vita skinny jeans outfit idéer som jag ville dela. Kom ihåg att de blå jeansen ser bra ut, men de är inte ditt enda val. Testa de vita och bygg upp några uppfriskande kläder runt dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*