Vit marmor heminredning idéer

Vit marmor heminredning idéer

Marmor kommer aldrig att gå ur stil – det är ren lyx som är tidlös, och i år är marmor i heminredning en trend och kommer att stanna länge. Marmor finns i olika färger och med olika ådror, och det finns material som imiterar det – till exempel kakel eller kontaktpapper. Om du vill ha några idéer för att lägga till en lyxig touch i ditt hem är vi redo att dela dem med dig!

Vit marmor i köket

Vit marmor används ofta för att dekorera köket. Det ger rummet en elegant och sofistikerad touch. Dessa är vanligtvis vit marmor backsplashes och bänkskivor, och du kan också välja en vit marmor vattenfall bänkskiva på köksön. Om vit marmor är för dyr i sig, ersätt den med vit marmorplatta på din bakplatta. De ger rummet lika mycket chic och glamour som äkta marmor. Vit marmor passar lätt med mörka och neutrala kök i vilken dekorationsstil som helst. Tveka inte att få den här tidlösa och utsökta funktionen till ditt kök.

Vit marmor i badrummen

Vill du ha en sofistikerad känsla för ditt badrum? Gå till en vit marmor accentvägg eller klä din dusch med den, gör en backsplash i badkaret eller till och med en vit marmor handfat. Den riktiga vita marmorn kan kombineras med olika plattor, trä och metaller. Det ser fantastiskt ut med nästan allt du kan använda i ditt badrum. Om du arbetar med marmorplattor kan du variera dem i form och storlek eller helt enkelt använda andra neutrala plattor som ett par.

Möbler i vit marmor

Du kan också hitta lyxiga vita marmormöbler för ditt hem och dessa är vanligtvis vita marmorbord och skrivbord som ger lyx med sina bordsskivor. Om möbler som detta är för dyra, kom ihåg att göra några bitar själv med marmorkontaktpapper – det ser likadant ut men är mycket billigare!

Pin av DashingFoxCo på FOR THE HOME |  Modern matsal.
Marmorinspiration Marmorinredning hemdesign Heminspiration.
Pin av Design Décor Decoded på Interiors |  Hem bar dekor, hus.
25 tidlösa idéer för vit marmorinredning |  Nyheter Bre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*