Vit jeansjacka

När det gäller jackorna är jeansjackan häftklammer för övergångsväder när det fortfarande är varmt, men du kan känna den kalla eftermiddagsbrisen.

Den vita jeansjackan är det bästa lagret, speciellt för dagar då vädret varken är här eller där och du inte är helt säker på vad du ska ha på dig. Du kan enkelt binda den runt midjan, drapera den över axlarna eller bära den över den varma och mysiga huvtröjan.

Vissa modestylister diskuterar om de ska ha vit denim under kalla höst- eller vinterdagar. Jag personligen ser inget fel med det. Varför byter du inte dina svarta vinterkläder mot de vita? När det snöar ute ser det ännu mer intressant ut!

I det här inlägget ska vi se hur man stylar och bär den vita jeansjackan. Låt oss börja.

Vit jeansjacka + vita shorts

vit jeansjacka
källa
För att till och med komplettera detta vita utseende behöver du varmt väder, vita shorts, sneakers och en beskuren vit jeansjacka. Så enkelt som det.
Det här är en bra outfit att ha på sig när du går till köpcentret eller en lugn söndagspromenad runt i stan. Med denna outfit kan du vara säker på att du kommer att vara bekväm hela dagen.

Vit jeansjacka + svarta byxor

vit jeansjacka svarta byxor
källa
Detta är ett annat klassiskt och bekvämt utseende som du enkelt kan uppnå. Alla element är kända som ”must” i din garderob. Du måste ha minst en randig skjorta, svarta byxor och en grå halsduk. Du bör inte oroa dig för att du kommer att ha denna outfit redo på mindre än 10 minuter!
Det är perfekt för arbete, en snabb lunch eller långa promenader i parken.

Vit jeansjacka + svart minikjol

vit jeansjacka svart kjol
källa
Den svartvita modekombinationen är helt evig. Du kan bära den när som helst och var som helst och det blir aldrig tråkigt. Nyckeln är enkelheten i de delar du bär.
Den svarta minikjolen i kombination med den vita T-skjortan och denimjackan är en perfekt kombination för att gå ut med vänner. Prova med fotkängorna eller strumporna.

Vit jeansjacka + svart klänning

vit jeansjacka svart klänning
källa
De stora plaggen är väldigt trendiga den här säsongen. Så se till att du bär den överdimensionerade jeansjackan för olika tillfällen.
Denna outfitkombination kan bäras under dagen och uppgraderas för natten genom att ta på sig olika skor. Ankelstövlar eller högklackade sandaler är det perfekta valet.

Vit jeansjacka + sommarklänning

vit jeansjacka blå klänning
källa
Detta är en vacker sommardräkt som du kan bära på varma dagar eller blåsiga nätter vid havet.
Den blå och vita klänningen är ett utmärkt val om du gillar sommarklänningar. Du kommer att se damlig ut och väldigt elegant.
När det gäller tillbehör är korgen ett perfekt plagg för denna kombination. Korgen i alla dess former har varit en mycket populär trend under sommaren så du kan inte gå fel när du väljer den som tillbehör.

Vit jeansjacka + grå turtleneck

Turtleneck från en vit jeansjacka
källa
För kallare dagar, välj kombinationen av en jeansjacka och en grå stickad turtleneck. Du kan bära den här klädseln till ditt arbete, för en affärslunch eller en sen kvällsmiddag efter jobbet. Det är ingen oro att känna sig för kall eller för varm. Om det är för mycket kan du alltid binda jackan runt midjan och ändå se väldigt elegant ut.
Kombinera den med jeansen i blå färg och du får en fantastisk blandning av denim. Du kan välja sandaler och väskor i beige eller vitt.

Vit jeansjacka + crop top och pennkjol

vit jeansjacka crop top
källaDetta är ett fantastiskt svartvitt utseende att bära på sommaren och tidigt på hösten. Beskärningstoppen är i trend och pennkjolen är ett utmärkt sätt att visa upp din kroppsfigur.
Du kan välja skorna fritt. Med den här kombinationen rekommenderar jag att du bär antingen sneakers eller höga klackar. Den lilla svarta väskan är perfekt för att krydda hela utseendet.

Vit jeansjacka + blå jeans

vit jeansjacka blå jeans
källa
Rippade skinny jeans ser bra ut i kombination med den vita t-skjortan. Jag menar, även Lana Del Ray gjorde en sång om det.
Vad sägs om den vita jeansjackan? Som du kan se på bilden ovan är det en underbar outfit när du sätter ihop det här sättet. Superavslappnad dagtid är perfekt för arbete, universitet eller för en promenad i parken.

Vit jeansjacka + brun mockakjol

vit jeansjacka brun kjol
källa
För varmare höstdagar kan du välja denna kombination och se till att du inte har gjort ett misstag.
Den bruna mockakjolen passar perfekt med en mönstrad skjorta och vit jeansjacka.
Som du kan se på bilden ovan har de platta sandalerna små prickar, vilket är en väldigt söt detalj. Om du vill göra detta till en utekvällsdräkt, ta på dig klackar eller stövlar. Lårhögt skulle vara ett perfekt val.

Vit jeansjacka + huvtröja

vit jeansjacka med huva
källa
Huvtröjan du stal från din pojkvän och den vita jeansjackan är en perfekt kombination för kallare höstdagar. Det är helt avslappnat och framför allt mycket bekvämt.
Du kan bära den med sportkläder eller med rippade jeans. Hur som helst kommer du att se trendig ut och känna dig varm.
Bär en påse för att krydda hela denna kombination. Det kan vara i en ljus färg, broderad eller med några metalldetaljer som på bilden ovan.

Det här var förslagen om hur man bär en vit jeansjacka. Det är alltid bra att ha det vid din sida när vädret förändras så att du snabbt kan värmas upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*