Vit Golvlängd Klänning Outfits

Vad tänker du omedelbart på när du hör ”vit golvlång klänning”? Jag tror att de flesta, som jag, skulle tänka på bröllopsklänningar. För det här blogginlägget vill jag vara lite mer öppensinnad att jag skulle undersöka olika typer av vita golvlängdsklänningar, inklusive de som kan bäras som bröllopsklänningar och de som anses vara promklänningar. Så länge resultatet är vackert är det okej att bära en klänning som ser ut som en bröllopsklänning i en bal. Se bara till att du inte gör detta för ett bröllop om du inte är bruden. I det här blogginlägget ska jag visa dig några av de snyggaste vita golvlängdskläderna. Låt oss ta en titt på listan jag har sammanställt nu.

Vit golvlång klänning med djup V-ringning


källa

Jag börjar listan med en klänning som har minimal design och några fina detaljer. Det är en vit, djup klänning med en djup V-ringning. Den djupa V-urringningen gör inte bara den här klänningen iögonfallande, de silverfärgade remmarna gör att klänningen ser så mycket mer elegant ut och tar helt enkelt klänningen till en annan nivå. Bär bara den vita klänningen med ett par silverklackar för att slutföra denna fantastiska outfit.

Vit axelbandslös veckad maxiklänning

vit axelbandslös maxiklänning med veck
källa

För en sexig look kan du välja en vit axellös klänning i golvlängden. En axelbandslös klänning som denna har vanligtvis en smal skärning på toppen och en lös skärning i botten, vilket gör att du ser smalare och längre ut. Det är ett exempel på att använda det berömda tricket ”tight-top-loose-bottom”. Bär vita klackar, ett vitt blommigt armband och blommiga örhängen för att komplettera din outfit på ett vackert sätt.

Djup delad klänning i satänggolv med djup V-ringning

djup, golvlång satinklänning med hög V-ringning
källa

Varför finns det så många människor som älskar att bära kläder med mycket splittring? Vissa kan hävda att en klänning med hög split ser sexigare ut än en miniklänning, även om en miniklänning faktiskt får dig att visa mer hud än en klänning med hög split. Jag tror att det är mänsklig natur att vi är mer nyfikna på saker som kan ses, men inte särskilt tydligt. Och det är denna nyfikenhet som gör att en klänning med hög split ser sexig ut. Den här klänningen går till och med ett steg längre. Det är inte bara en klänning med hög split, utan också en djup V-ringad klänning. Koppla helt enkelt ihop klänningen med silverklackar för att komplettera denna fantastiska outfit.

Tvåfärgad empire midiklänning med en älskling hals

två tonad älskling halsringning midja klänning
källa

Det här är en annan extremt sexig klänning. Den här gången är det en tvåfärgad klänning, den övre delen är en guld- och vit topp med paljettskatt och den nedre delen är en lång, flytande, halvgenomskinlig vit kjol. Använd klackar med öppen tå i guld med klänningen för en extra touch av elegans.

Vit golvlång klänning med spagettirem

vit golvlång klänning med spagettirem
källa

För ett relativt lågmäldigt sexigt utseende kan du bära den här golvlånga klänningen med ett spagettiband istället för en axelbandslös. Använd silverklackar och ett kristallarmband för att uppnå detta minimalistiska och eleganta utseende.

Vit chiffonggrimma lång klänning

lång klänning i vit chiffonggrimma
källa

När du ser en klänning med halterneck på ett cocktailparty eller prom är det en liten överraskning som du faktiskt kan förvänta dig. En halterdesign har vanligtvis ett ryggfritt snitt. Så förvänta dig att klänningen ser sexig ut bakifrån. Denna golvlängd vita chiffonggrimsklänning är ett exempel på en sådan sexig rygglös klänning. För dig som har en fin rygg och hud är det en chans att bära en klänning som den här.

Vit maxiklänning med silverklackar

vit maxiklänning silverklackar
källa

Detta är en vit rynkad midja och rynkad midiklänning. Det finns så många kostymer vi kan ha på oss för cocktailparty, men verkligheten är att det är en tid då vi bara vill klä oss tillräckligt snyggt för att respektera evenemanget men inte vill ta över festen med sexiga kläder på. En klänning som denna skulle vara perfekt för att uppnå målet. Bär bara den vita hälklänningen med tå i öppen tå med silver ankelrem för en minimalistisk och vacker look.

Vit golvlång klänning med en älskling halsringning och ett band

vit golvlång klänning med en älskling halsringning och ett band
källa

Denna vita golvlängdsklänning med ett band fungerar bra för en bröllopsfotografering eftersom den har ett vackert blommigt element på det enda bandet som kan associeras med ett bröllop. Tänk dig hur vacker bilden skulle se ut om bruden hade klänningen och lyckligt sprang på stranden.

Långärmad maxiklänning med passform och flare

Långärmad passform och utsvängd maxiklänning
källa

För en superavslappnad look kan du bära en långärmad bomullsbomull och en golvlång flare-klänning. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta ditt avslappnade utseende.

Vit spets och chiffongklänning med hög split

Hög splitklänning i vit spets och chiffong
källa

Denna vita klänning är en tvåfärgad klänning, med den övre delen en vit, halvtransparent spets topp och den nedre delen är en högt delad chiffong kjol. Bär helt enkelt silverklackar för att slutföra kläderna. Jag tycker att den här klänningen med den halva rena designen i midjeområdet är lite för sexig och inte tillräckligt elegant för att vara huvudklänningen för ett bröllop. Men du kan definitivt bära den som en av de tre eller fyra klänningarna du skulle ha på en bröllopsfotografering.

Vit golvlång klänning i boho-stil

flytande golvlång klänning i boho-stil
källa

Det här är en klänning som känns väldigt annorlunda. Det är en golvlång klänning i vit boho-stil som är behagligt luftig att ta på. Koppla ihop det med ett boho-halsband, armband i silver manschett och nakna sandaler för att komplettera denna outfit i stil.

Vit, långärmad, flytande spetsklänning

vit, långärmad, flytande spetsklänning
källa

Här är en underbar klänning som kan få dig att se fantastisk ut speciellt för en utomhusfotografering. Det kan definitivt också bäras för en prom. Det är en golvlång flytande klänning i vit spets. Bär bara den här halvklara klänningen med nakna sandaler för att se fantastisk ut.

Vit blommig maxiklänning med trekvartärmar

Tre fjärdedelar vit blommig maxiklänning
källa

Det här är den typ av klänning som du kanske vill ha på dig på semester, särskilt på en kryssning. Det är en vit golvlängd blommig klänning som får dig att se uppfriskande och glad ut.

Vit maxiklänning med stamtryck

vit maxiklänning med stamtryck
källa

Här är en annan vit golvlängdsklänning som kan få dig att se fantastisk ut. Det är en vit lång boho-stil klänning med stamtryck som kan få dig att se vacker och snygg ut.

Vit boho lång klänning med samlad midja

vit boho lång klänning med rynkad midja
källa

För en mer feminin look, bära en vit golvlång klänning med en rynkad midja. Bär silverklackade klackar och ett armband i silver manschett för att komplettera denna minimala outfit med en elegant twist.

Här är de vita golvlängdsutrustningsidéerna som jag verkligen vill dela med dig. Jag gillar tanken att bära vitt till en cocktailparty mer än svart eftersom det ofta får dig att se lyckligare ut. Testa de nämnda outfitidéerna och hitta den som passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*