Vit Bodycon Midi Dress Outfit Idéer

Vit Bodycon Midi Dress Outfit Idéer

Idag ska jag prata om något som får dig att se både uppfriskande och feminin ut på ett cocktailparty och prom, som är den vita kroppen som kramar midiklänningen. Det är något som många tvekar att bära. En viktig anledning till tvekan är rädslan för att se överviktig ut i en vit och kramande klänning. Det är ingen tvekan om att du måste vara i ganska god form för att göra det, men det är inte riktigt så utmanande och du bör ge upp innan du försöker. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa vita bodycon midi-outfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Bodycon midiklänning med vit sidoslitsrör och häl med öppen tå


källa

Låt mig börja den här listan med fantastiska outfitidéer med en lite kantig och lågmäld sexig outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden vid alla semi-formella eller formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit figurkramande midirörklänning som fokus för outfit. Koppla ihop klänningen med ett par vita öppna klackar för att komplettera detta helt vita utseende.

Vit, figurkramande midiklänning med en blå jeansjacka och utskurna stövlar med ankelklackar

vit, figur-kramande midiklänning med blå denimjacka och utskurna stövlar med ankelklackar
källa

Detta är ett enkelt sätt att få din outfit att se snyggare och ungdomligare ut. Tricket är att binda en blå denimjacka runt midjan över en vit formad midiklänning. Kombinera bitarna med ett par ljusrosa fotkängor med klack. Bär ett rodnande boho-stilhalsband för att slutföra kläderna.

Vit midiklänning utan axel med hög slits och ett uttalat chokerhalsband

vit axelbandslös midiklänning med hög slits och chokerhalsband
källa

För att skapa det eleganta cocktailpartyet eller promdräkten, här är vad du vill göra. Bär en midiklänning i off-shoulder bodycon i vit med hög split-design. Kombinera klänningen med ett silverhalsband. För skorna, ha ett par vita spetsiga höga klackar för att komplettera utseendet.

Vit midikroppsklänning med häl på öppen tå

vit, figur-kramande midiklänning med klackar med öppna tå
källa

För att uppnå denna vackra, eleganta och minimalistiska outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit ärmlös midiklänning i bodycon som inte verkar något speciellt. Kombinera klänningen med ett par vita sandaler. Denna enkla, rena vita outfit ser förvånansvärt bra ut och bevisar återigen kraften i ”less is more”.

Spaghettirem Deep V Body Neck Bodycon Slip Midi Dress med silverhalsband

Spaghettirem med djup V-ringad midiklänning i midiklänning med silverhalsband
källa

För att uppnå denna dam- och sexiga formella eventdräkt kan du börja med en vit bodycon midiklänning med en djup V-ringning och vit spagettirem. Bär ett silverhalsband med en uttalad choker för att se extremt elegant och attraktiv ut. För skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Halvtransparent midiklänning i två lager med ljusrosa klackar

två lager, halvtransparent midiklänning i spets med ljusrosa klackar
källa

Detta är en annan mycket unik och lågmäld sexig outfit. Det är faktiskt överraskande lätt att dra av. För att forma denna outfit kan du bära en vit två lager halva ren ärmlös bodycon midiklänning. Koppla ihop klänningen med ett par ljusrosa spetsiga höga klackar för en snygg, damliknande look.

Bodycon midiklänning med låg fyrkantig hals och ljusrosa häl med öppen tå

Bodycon midiklänning med lågt fyrkantigt urringning och ljusrosa klackar med öppen tå
källa

För dig som älskar att klä dig sexigt är det definitivt inte ditt enda val att bära en djup v-ringad klänning. Du kan välja denna vita kroppskramade midiklänning med ett stupande snitt och en fyrkantig halsringning för att vara fokus för din outfit. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Silver Chokerhalsband med rörklänning och grå kopplingsväska

silver choker halsband med tubklänning och grå koppling
källa

För att uppnå detta eleganta och eleganta utseende, här är vad du vill göra. Bär en vit form-passande midirörklänning. Koppla ihop den med en grå mockakoppling. Bär en silvermetallisk choker för att se extremt iögonfallande och elegant ut. För skorna, ha på dig ett par vita sandaler med öppen tå och rem för en uppfriskande finish på kläderna.

Midiklänning i spaghettiband med ljusrosa klackar

Midiklänning med spagettiband och ljusrosa klackar
källa

Här är en annan mycket minimalistisk outfit som kan få dig att se återhållsam sexig och vacker ut. Det är en outfit som använder den damliknande färgkombinationen ljusrosa och vitt. För att uppnå detta utseende, bär en vit bodycon-midiklänning med en nedkastad urringning och spaghettiband. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa höga klackar.

Plisserad klänning med plisserad axelrem och peplum i midi

veckad peplum midi bodycon klänning
källa

Vissa människor ser bättre ut med minimala kläder, medan andra ser bra ut med mer detaljerade kläder. I det här fallet är det en något elegant, figur-kramande, vit axel-midiklänning med peplum som passar dig som vill se mer komplex ut. För skorna, ha ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att slutföra kläderna.

Lågskuren bodycon vit midiklänning med ljusrosa quiltad axelväska

lågklippt, figur-kramande vit midiklänning med ljusrosa quiltad axelväska
källa

För de av er som har lagt mycket arbete på att träna och få vackra kurvor, är den goda nyheten att en vit klänning ofta kan hjälpa dig att accentuera dina vackra kurvor. Till exempel, här är en lågklippt, vit bodycon midiklänning som kan få dig att se väldigt sexig ut. Bär den med ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en ljusrosa quiltad axelväska i läder för att komplettera ditt utseende.

Vit bodycon-klänning med V-ringning och svarta remmar

vit bodycon-klänning med V-ringning och svarta remmar
källa

För att skapa det svala svartvita utseendet kan du bära den här vita kroppskramningsklänningen i midi-v-hals som har en svart remdesign. Bär ett par svarta stövletter med öppen tå läder för att komplettera utseendet.

Långärmad midiklänning med båthalsring och svart balettklack

Långärmad midiklänning med båthalsring och svarta ballerinor
källa

Det här är en vacker klänning som har en väldigt intressant snitt. Det är en vit midiklänning med kall axeldesign och en båthalsringning. Ett par svarta mocka balettklackar för att komplettera din outfit.

Hoppas att du gillar de vita bodycon midiklädningsidéerna jag just delade med dig. Prova och du kommer att älska det du ser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*