Virkade klädesdräktidéer

När du säger virkad klänning menar jag min mormor och min moster. Det är en perfekt sommarbit som jag alltid associerar med handgjorda häftklamrar som båda gjorde för mig, mina systrar och min mamma.
Vi älskade att ha virkade klänningar. När jag ser det nu påminner det mig alltid om de dagar då vi väntade på att nya virkade klänningar skulle göras.

Denna häftklammer ser väldigt trendig ut. En av huvudfunktionerna är att du alltid kan se unik ut. De vita virkade klänningarna är perfekta för solkyssad hud, och den färgstarka kan ses på många it-flickor från modebranschen.

Jag har sammanställt listan över de 15 bästa outfitidéerna för att ha virkade klänningar. Du kommer att se hur du kan utforma den boho, modern eller till och med minimalistisk och se helt fantastisk ut!

Bläddra ner för att komma in i virkningsvärlden.

Coachellastil

Coachella virkad klänning
källa
Det finns mycket öppenhet här, så var noga med att bära den för rätt tillfälle. Som musikfestivaler, pool- eller strandfester och sommarkonserter. Det rekommenderas inte att du bär dessa häftklamrar runt staden eller som en avslappnad outfit.
Hur som helst, denna outfit har en perfekt boho-känsla. Du kommer att känna dig bekväm och sexig när du bär den.

Fördubbla besväret

Virkad klänning dubbla besväret
källa
Om din bästa vän vill ha samma outfit som du, varför inte prova en svartvitt virkad klänning? Det ser fantastiskt ut och alla kommer att titta på dig!
Dessa långa virkade klänningar ser väldigt sofistikerade ut. Du kan forma dem med ankelstövlar i lackläder.

Bär din topp som en klänning

Virkad klänning tunika
källa
Att ha bara en topp på heta sommardagar är något vi alla bara älskar. Du kommer att vara bekväm att gå runt i ditt hus med bara en topp snedklänning. Detta är den perfekta virkade klänningen som du absolut kommer att älska.

Zigenare stil

Virkad klänning zigenare
källa
Jag tycker att zigenarestilen alltid är spännande och inspirerande. Denna outfit är en perfekt blandning av bohemiskt och zigenare utseende. Bär din virkade klänning över bikinin. Det är en utmärkt lösning för din semester.
Lägg till en massa silversmycken och en stråhatt.

Tvåfärgad, utklädd klänning

Virkad klänning två färger
källa
Du kan bära den här vackra tvåfärgade klänningen för både dag- och nattevenemang. Det är perfekt för morgonkaffe i din favoritbar, men det är också en mycket lämplig bit för en sen drink.
Du kan forma den med platta sandaler eller höga klackar.

Färgränder

Virkad klänning jordfärger
källa
De jordfärgade ränderna på den här klänningen passar vilken färg som helst på din kappa, jacka eller stövlar. Det ser väldigt elegant ut, men du kan också bära det som en avslappnad vardagsklänning.
Kombinera den med de svarta spetsiga stövlarna och den svarta kopplingen.

Lång och smal vit klassiker

Vit virkad klänning
källa
Virkningen är perfekt för varmt sommarväder. Allt du behöver göra är att föreställa dig själv i denna outfitkombination vid havet medan du utforskar gamla stan.
Bär din vita virkade klänning med en sidoslits, en liten axelväska och snörskor.

Som en parisare

Parisienne virkad klänning
källa
Om du beundrar de franska flickornas utseende bör du återskapa det här eleganta sommarutseendet. Det ser så söt och elegant ut. Denna klänning är vit men har broderade cirklar i många olika färger: blå, röd och gul. Kombinera den med remsandalerna och den lilla kopplingen.

Passion för rött

Virkad klänning röd
källa
Den midiröda klänningen är det perfekta häftet för middag med vänner i en elegant restaurang i centrum. Du kan para ihop den med en läderjacka för ett snyggt utseende. Använd den med spetsiga tåskor och en furry, färgglad väska. Vilket förresten ser väldigt intressant ut.

Korallröd för elegans och glamour

Korallröd virkad klänning
källa
Den korallöppna klänningen med halsringning är perfekt om du vill se mycket sofistikerad och elegant ut. Men om du inte vill ha paljetter eller glitter, välj en virkad klänning.
Du kan kombinera den med svarta bandiga sandaler och en liten svart axelväska.

Stilkombination

Virkad klänningskombination
källa
Om du tycker att en hel virkad klänning bara är för mycket för dig, är det här alternativet. En vacker lång klänning i höst röd och orange är perfekt för alla typer av formella evenemang. Du kan dekorera det med ett stort bälte som det här och fylla på det med de röda ankelkängorna i lackläder.

Färgstänk

Virkad klänning färgglad
källa
Om du gillar hippiestilen så kommer du definitivt att gilla denna outfitkombination.
Det ser enkelt ut, men klänningen i sig gör ett uttalande. Full av färger, det kommer verkligen att få all uppmärksamhet. Bär den med lägenheter eller funky sandaler.

Gör det på boho-sättet

Virkad klänning boho
källa
När du säger virkad klänning säger jag boho! Spetsar, broderier och virkning är huvudfunktionerna i denna stil. Det här utseendet är inte så svårt att uppnå. Allt du behöver är barfota, solskinnad hud och en vit virkad klänning. Föreställ dig på stranden eller på landsbygden vid floden och njut.

Sido volanger

Virkad äggskalsklänning
källa
Den här äggskaliga vita klänningen är perfekt för en poolfest eller en promenad på stranden. Du behöver ingen ytterligare detalj för att komplettera den här klänningen eftersom den ensam ger ett uttalande. Lägg bara till en koppling och trendiga mulor så är du klar!

Lårhöga stövlar med virkad klänning

Virkad klänning overknee stövlar
källa
Vackra färger på denna miniklänning gör att du ser unik ut. Själva klädseln är unik och mycket snygg. Det kan vara ett perfekt alternativ för eleganta tillfällen, som middagar på sen kväll, fester utomhus eller till och med nattklubbar.
Använd den med bruna lårhöga stövlar för en supertrendy look.

Ärligt talat trodde jag att jag aldrig skulle ha en virkad klänning igen. Efter att ha letat efter denna artikel fick jag bara reda på att jag skulle älska att ha en virkad klänning. Efter alla dessa år är det fortfarande mycket trendigt och modernt.
Hoppas att du gillade att läsa dessa outfitidéer. Var noga med att läsa alla andra stilguider som vi har förberett för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*