Vintern terrass balkong dekor

Vintern terrass balkong dekor

Att stanna utomhus är avkopplande, även på vintern när det är kallt. Huvudpoängen är att dekorera din uteplats med några föremål som gör vistelsen där mysig och bekväm. Hur kan du göra din terrass eller balkong mysig för vintern? Låt oss ta en titt på några idéer!

Vinterbalkonger

En balkong är vanligtvis ett litet utrymme som fortfarande kräver möbler och inredning. Vad är trängsel i? Tänk på storleken på din balkong och dekorera den med ett kaffe- eller slutbord, stol eller en pall eller två. Titta på funktionella soffor och stolar med inbyggda förvaringsutrymmen. Täck dina stolar eller andra platser med kuddar, kast och filtar. Föredra flanell, fuskpäls och stickade kläder för att göra rummet mysigt. Ljus och ljuslyktor belyser rummet perfekt, och en bärbar öppen spis är en bra idé om den passar storleken. Lägg till mattor för att göra balkongen mysig och ge dig tjocka och svala föremål för att göra ditt utrymme bekvämt.

Vinterterrasser

En uteplats rymmer fler möbler och du kan välja att ha ett vardagsrum utomhus eller en matsal utomhus, eller båda. Tänk på möbler som passar din stil: träbänkar eller stolar, stoppade soffor eller solstolar, stora eller mindre bord, bekväma stolar. När du har bestämt dig för möblerna, täck över allt med fuskpäls, stickade kast och kuddar för att göra uteplatsen inbjudande. En terrass kan och borde ha en öppen spis eller eldskål på vintern, detta skapar stämning och atmosfär, och om din terrass är stor kan du till och med lägga till två. Glöm inte flera ljuslyktor för att lysa upp ditt underbara utrymme. Kolla in de inspirerande idéerna vi har förberett för dig!

Bild på vackra och mysiga vinterterrassen inredning idéer att prova
24 mysiga och vackra vinterterrasser inredningsidéer - DigsDi
25 idéer för vinterterrass och balkonginredning du kommer att njuta av - DigsDi
24 mysiga och vackra vinterterrasser inredningsidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*