Vintage Glam bordslampa

Vintage Glam bordslampa

Om du letar efter en söt bordslampa med en elegant design har du kommit till rätt ställe! UK-baserade belysningsmärke Original BTC utforskar 1960-talet med sin senaste lansering, Walter Table Light. Lampan har en unik vintagestetik med en touch av glamour.

Dess futuristiska känsla inspirerades av rymdåldersdesignen från den perioden, vilket resulterade i en något retro och definitivt minimalistisk slutprodukt. Walter, som finns i storlek 1 eller storlek 2, har antingen en bas gjord av satinerad mässing eller satinerad koppar och eventuellt en opal eller antracit glasskärm. Delarna avrundas med en integrerad dimmer i basen för enkel justering.

Jag gillar en version i mässing och antracit som ser väldigt glamorös och chic ut, och färgkombinationen är mycket sofistikerad. En söt bit mässing och opal passar in i pastell och flickaktiga interiörer. En sådan cool lampa med sin mässings- eller kopparyta ger en vintage estetik och ger ditt rum en glamorös känsla – metalldetaljer är trendiga idag.

Ore International 8315C Deco Glam Bordslampa, 20,25 ", Silver.
Vintage Glam Polished Brass Table Lamp 1980 - 1990's Hollywood.
Retro Glam Bordslampa |  Zazzle.com 2020 |  Glambord, Glam.
Handla Imperial Silver med Cadott Glam bordslampa - vit skugga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*