Vilken rock att bära med en denim kjol

Vilken rock att bära med en denim kjol

När det gäller rockarna är detta en av de bitarna som definitivt inte är värda att köpa varje säsong. Eftersom du kommer att köpa den med några års mellanrum måste den vara gjord av material av god kvalitet. Det måste också vara universellt så att du kan kombinera det med andra kläder som du har.

Om du frågar efter min åsikt bör du alltid ha några typer av rockar så att du kan blanda och matcha dem med olika stilar och bära dem vid olika tillfällen.
Till exempel har jag en elegant, svart och lång kappa och en andra beige, mer avslappnad kappa som också har en stor huva. Och jag valde dem att vara bekväma och varma.

Om du någonsin har undrat vilken kappa du ska ha med en denimkjol, presenterar jag dig de bästa modellerna, färgerna och snittet. Förhoppningsvis kommer det att hjälpa om du väljer den här kombinationen.

Lång eller kort kamelrock + denimkjol

Street stil för kamelrock
källa

Ingen kall säsong bör börja utan kamelrock. Efter att denna färg kom på scenen för några år sedan började modebloggare omedelbart bära det här tyget. Det kunde ses överallt från butiker till high street stil mode.

Du kan kombinera den här kappan med valfritt tygstycke och du kommer fortfarande att se bra och trendig ut.
Om du följer modebloggare, street-stilfotografer eller helt enkelt nya modetrender, är en denimkjol och kamelrock-combo något du har sett många gånger.

Denim passar alltid bra med glansen, strukturen i kashmir, siden och andra eleganta textilier. Det kan se riktigt bra ut med höstfärger som vinrött och kamel. Denimkjolen kan enkelt kombineras med en tröja eller collego. När du sätter ihop denna outfit och lägger till kamelrock, kommer du att gunga på gatorna vart du än går.

Denim kjol med kamelrock
källa
Denim kjol kamelrock 2
källa
Kamelrock
källa
Kamelrock
källa

Lång eller kort svart kappa + denim kjol

svart kappa
källa

Den klassiska svarta kappan är något alla har i sin garderob. Det är en av de eviga tygbitarna, precis som den lilla svarta klänningen. Varje mode- och livsstilsmagasin har instruktioner om hur man väljer den perfekta svarta kappan.
Denim lyser verkligen ihop med svart. För en smart look, bära en turtleneck, kappa och stövlar – helt svarta. Ankelstövlarna och en modern väska i en annan, varm färg som passar den aktuella säsongen håller din charm fräsch. Under regniga dagar kan du kombinera en jeanskjol med The Hunters Boot. Detta håller dina fötter torra och redo för längre promenader. Du kan också prova att para ihop en svart kappa med några vinfärger som marinblå eller grå.
Du kan också bära en stickad hatt, halsduk eller handskar med denna kombination. När allt kommer omkring är det viktigaste att hålla sig varm.
För ett mer excentriskt utseende kan du prova att ha en långärmad skjorta under din kappa, som på foto nummer 3.

svart kappa
källa
svart kappa
källa
svart kappa vit skjorta denim kjol
källa
lång svart kappa denim kjol
källa

Lång eller kort grå kappa + jeanskjol

lång grå kappa
källa
Grå är en av mina favoritfärger. Det är så enkelt att kombinera grått och det ger varje tygbit ett elegant och elegant utseende.

En fin grå kappa kan ge din outfit en slags parisisk touch och omedelbart göra ditt utseende enkelt, precis som den riktiga parisiska flickan gjorde.

Det finns en oändlig lista över kappdräkter som du kan skapa när du äger en grå kappa. Det är en fantastisk färg att arbeta med och ihop med en denim kjol kan den se väldigt elegant och professionell ut.
Du kan komplettera ditt utseende med högklackade pumpar, eller om du letar efter ett mer avslappnat utseende är platta stövlar ett utmärkt val. Detta kan också fungera med en svart kappa, men poängen med att bära grått är att göra din outfit mer intressant och attraktiv.

kort grå kappa denim kjol
källa
grå kappa
källa
grå kappa denim
källa
grå kappa 4
källa

Trenchcoat + denim kjol

en regnjacka
källa
Trenchcoat är också ett trevligt föremål i en garderob. Denna bit är perfekt för tidig höst eller vår. Personligen gillar jag att kombinera det med jeans, långa klänningar eller kjolar.

Du kan och borde definitivt para ihop denimkjolar med en trenchcoat och platta stövlar för att se ut som en London-tjej. Burberry är mycket känd tack vare sin fantastiska trenchcoat som många modeflickor över hela världen bär. En av dessa modeflickor kombinerade denimkjol och randig skjorta med en brun trenchcoat och svarta stövlar. Alternativet till det här utseendet är kameltrenchcoaten som passar bra med jeans, vit skjorta och högklackade sandaler.
Outfiten i den sista bilden är mer klassisk. Den består av en denimkjol i A-linjen och en vit skjorta. Den kan bäras hela dagen och är perfekt om du vill se avslappnad på hösten.

Trenchcoat i brunt denim
källa
lång trenchcoat
källa
lång trenchcoat
källa
klassiskt dikeutseende
källa

Jag skrev den här stilguiden åt dig för att visa hur lätt det är att skapa en kombination av den perfekta kappan och denimkjolen. Om du går till köpcentret för att köpa kappan för den här säsongen, rekommenderar jag att du är uppmärksam på vilka färger som trender den här säsongen och vad du har i din garderob.
Se också till att du räknar ut vilka av snitten som passar dig bäst så att du inte får en kappa som får dig att se för kort, för lång, längre eller tunnare ut. När du köper en kappa utan så många detaljer kan du experimentera med smycken och stickade kläder som hattar och halsdukar.
När det gäller denim kjol, kolla in fler idéer om hur du bär den.
Jag hoppas att du gillar dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*