Viktiga fall

Ett nyckelfodral används främst för att hålla en eller flera nycklar, t.ex. bilnycklar eller husnycklar. Fodralet, som vanligtvis är tillverkat av läder, har vanligtvis en blixtlåsficka för nycklar, mynt eller liknande.

Klassificering av nyckelfallkategorin

Nyckelfall är också kända som nyckelfall. I nyckelfodralet finns det en liten stav med nyckelringar eller nyckelkrokar. Varje nyckel kan fästas i en separat krok eller ett öga.

Tjänster

Fördelen med detta är att du inte behöver ta itu med en nyckelring och leta efter den nyckel du vill ha. Dessutom är nyckelförvaring mildare i viktiga fall. För med tung användning eller stötar och stötar från de yttre delarna av nyckeln, t.ex. B. skägget, dessa bryts av. Den relevanta nyckeln är då inte längre användbar.

Om det inte finns någon ersättningsnyckel kan låset inte öppnas så att skador på en enda nyckel kan resultera i mycket höga uppföljningskostnader.

Nyckelfodral är särskilt säkra då en del av fodralet placeras över nycklarna innan fodralet låses. Så nyckeln kan transporteras säkert i en handväska eller ficka.

Ibland användbart när nycklarna går förlorade

Ett nyckelfall kan vara till hjälp även om du förlorar en nyckel. De flesta nyckelfal har ett nummer inuti som identifierar nyckelhållaren. Nyckeln behöver bara kastas i en brevlåda av sökaren.

Förutsättningen för detta är dock att nyckelfall registreras så att ärendet kan tilldelas ägaren så snabbt som möjligt vid förlust. Det är ovanligt att skriva ner din adress i ett viktigt fall. Eftersom det under vissa omständigheter är sättet att visa inbrott på rätt sätt.

Nyckelfodral i Bell-läder |  Lädernyckelfodral, Lädernyckel, Leder
Handgjorda nyckelväskor i läder med namnstämplingsservice. (Tillverkad till.
ShopBMWUSA.com |  BMW lädernyckel Ca
Nyckelfodral och nyckelringar |  Ettinger Lond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*