Vertical Living Residence

Ett originalt georgiskt hus i London som är för trångt för husägarens behov har totalrenoverats tack vare scenariorkitekturen. Tillsammans med dessa renoveringar fick bostaden Vertical Living ett nytt, öppet kök, matplats och vardagsrum i det bakre området. Genom att använda varje tum i hemmet kunde Scenario omforma layouten för att passa deras livsstil.

Den ursprungliga bottenvåningen och källaren användes knappt, även om de tilldelades som mottagningsrum. Trappan har tagits bort och bottenvåningen klippts ut för att skapa ett öppet mellanvåning som låter naturligt ljus strömma igenom, särskilt in i den tidigare källaren. Genom att ansluta de två våningarna delades vissa användningsområden mellan två, vilket gjorde dem mindre röriga. Huvudfärgen är vit och rummen får ljusare accenter och metalliska ytor för att göra dem mer iögonfallande.

Det vita köket flyter in i vardagsrummet med en plötslig övergång till en slät, grå vägg med en inbäddad öppen spis och bänk.

Det stora badrummet fick ett badkar i japansk stil som är integrerat i den kontinuerliga ytan som leder till handfat och förvaring nedanför.

Däcket är helt klädd i trä, det finns snygga vita bänkar och ett bord, lite krukväxter och blommor och en kreativ inbyggd bänk med förvaringsenheter, som alla är klädda i samma trä som däcket.

Bostads vertikala trädgårdar - Florafelt Living Wall Syste
8 enkla sätt att skapa en vertikal trädgård inomhus i din Ho
Vertikalt boende i en enda bostad i Seoul |  Habitus Living.
Vertikal by: framtiden för höghus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*