Veranda Patio Fall Idéer

Veranda Patio Fall Idéer

Hösten är här och jag slår vad om att du redan dekorerar ditt hem för hösten och naturligtvis bör utomhusområden inte glömmas bort. Det finns några coola stenidéer där ute, och du kanske vill stjäla dem till din veranda, uteplats och trädgård. De skapar en mysig atmosfär och gör ditt utomhusområde mer inbjudande. Låt oss titta på dem.

Uteplats lägereld

Lägereldar är bra för alla årstider, men särskilt hösten: det är ganska kallt och det är väldigt mysigt att sitta vid elden. Du kan hälsa på vänner och släktingar här, äta romantiska middagar och bara prata och skratta till vem du vill. Skapa ett mysigt utrymme med en eldstad. Det första du bör tänka på är säkerhet – den här delen av din uteplats ska vara klädd i sten eller tegel. Välj ett lämpligt material och sedan stilen på ditt eldstadsrum, placera bekväma möbler, fallkuddar och filtar och låt några marshmallows steka.

Utomhus bar

En utomhusbar är en annan fantastisk funktion som du kanske vill lägga till i ditt utrymme: på heta dagar kommer det att svalna dig, på kalla dagar kommer det att värma upp dig. Det kan vara ett självtillverkat träställ som du gör speciellt för din uteplats, eller en mobil barvagn på hjul som du kan ta med dig tillbaka till huset vid behov, eller ett snyggt glasställ för en fest eller till och med en Murphy-bar, om inte tillgängligt, inte mycket utrymme. Välj ditt favoritalternativ och gör varm choklad där!

Osynliga dörrar

Anslut inomhus och utomhus så mycket som möjligt för att känna dig närmare och mer avslappnad mot naturen. Välj fällbara eller skjutdörrar som kan öppnas helt för att slå samman två rum till ett. Fällbara dörrar och fönster är för närvarande en av de hetaste trenderna. De kan vara en bra idé att kombinera inomhus med utomhus.

Hängande stolar

Att hänga några stolar på din uteplats är en fräsch upplevelse på en traditionell hängande dagbädd eller bänk. Det är en cool och drömmande idé. Lägg till några kuddar och filtar så är en mysig konversationsvinkel redo!

34 Idéer för höstens veranda - Bästa höstens veranda Decoratio
34 Idéer för höstens veranda - Bästa höstens veranda Decoratio
67 bästa idéer för höstveranda med alla färger från.
Lagt till ett lite fall på verandaen.  Förhoppningsvis kan du inte se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*