Velvet Pants Outfit Idéer

Det är ingen tvekan om att skinny jeans nästan har blivit standardbyxan idag. Du ser definitivt bra ut, men vill ändå ha lite variation? Eller tycker du att det är kul att se lite annorlunda ut då och då? Använd dem med sammetbyxor istället för en helt annan outfit. De är verkligen inte lika lätta att forma som jeans, och det är inte heller lika utmanande. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt fina outfitidéer för sammetbyxor till dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd sammetslen vidbenbyxa och svart grafisk t-shirt

Byxor med vida ben i röd sammet och svart grafisk t-shirt
källa

Du kommer att se en lista med outfitidéer som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett relativt naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du bära en grå eller svart t-shirt och para ihop den med breda ben i rosa sammet. Kombinera dem med svarta öppna tåklackar för att klä upp denna outfit för en cocktailparty.

Svartvitt stamtryckt långfodrad kofta med mörka sammetbyxor


källa

Här är en väldigt intressant och snygg svartvit outfit som till slut har en silver touch. För att forma det här utseendet kan du bära en svart linne med svarta sammetbyxor. Toppa dem med en svart och vit stamkofta. För skorna, ha ett par silvermetalliska skor för att ge stil till kläderna.

Svart, beskuren, tröja med utsvängda grå sammetbyxor

svart, beskuren, skräddarsydd tröja med grå, fläckad sammetbyxa
källa

Här är en outfit som bara låter dig visa upp lite hud och dina kurvor så att du ser väldigt sexig ut. Det är en outfit som är perfekt för ett cocktailparty när en kostym inte är något för dig. Bär en svart, lite beskuren, figur-kramad stickad tröja för toppen. Koppla ihop den med grå sammetsvängda byxor och svarta klackar med öppna tå för att komplettera denna fantastiska outfit.

Grå vidärmad jacka med prickig blus och svarta sammetbyxor med vida ben

grå vidärmad jacka med prickig blus och svarta sammetbyxor med vida ben
källa

Detta är en härlig vintage outfit som kan användas för att se extra speciell ut. Till toppen kan du bära en svart och vit prickblus med en grå kortärmad jacka med vida ärmar. Para ihop dem med svarta sammetraka, vida byxor. Bär ett par silver loafers för skorna för att göra denna outfit ännu mer unik.

Gul linne med låg halsringning och svarta, smala, smala sammetbyxor

gul linne med djup urringning och smala byxor i svart sammet med anklar
källa

För att forma denna sexiga och optimistiska sexiga outfit är nyckeln att lägga till ett gult element i mixen. I det här fallet väljs en citrongul, nedskuren linne med en halsringning för att kombinera med svarta, smala sammetbyxor med sammet. Använd spetsiga klackar med leopardtryck för att göra skorna kompletta.

Ljusblå chambrayskjorta med burgundy sammetbyxor

Ljusblå chambrayskjorta med burgundy sammetbyxor
källa

Detta är en minimalistisk men väldigt unik outfit som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå blus med en smal passform. Kombinera den med burgundy sammetbyxor. För skorna kan du använda silvermetalliska sandaler med klack för att komplettera utseendet med klassen.

Marinblå kavaj med filthatt och vinröd byxa

svart kavaj med filthatt och vinröd byxa
källa

Detta är en mycket konstnärlig outfit som säkert kommer att vara kul då och då. För att uppnå detta utseende, använd en svart nedblusad knapp för toppen och en marinblå kavaj för toppen. Kombinera dem med en burgundy, supertunna sammetbyxor. För resten av utseendet, använd svarta spetsiga tåklackar och en svart filthatt för att se snygg och konstnärlig ut.

Svart skinnjacka med grå T-shirt och rosa sammetbyxor med vida ben

svart skinnjacka med grå tryckt T-shirt och rosa sammetbyxor med vida ben
källa

För att uppnå detta coola och unika utseende, använd sammetbyxor med breda ben istället för smala. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå grafisk t-shirt med rosa breda sammetbyxor. Bär dem med grå mockaskor och en elegant kamelväska för att komplettera utseendet.

Svart tryckt huvtröja med mörkblå, korta byxor med vida ben

svart tryckt huvtröja med mörkblå, korta byxor med vida ben
källa

Här är en mycket ungdomlig och intressant outfit som säkerligen får dig att se bra ut. Bär en svart grafisk huvtröja för toppen för att lägga till den ungdomliga touchen. Kombinera den med mörkblå sammetbyxor med raka, breda ben för att se unik och vacker ut. Lägg till ett par svarta klackar för att prydligt se ut.

Svart dubbelknäppt kostym med mörkblå sammetbyxa

svart dubbelknäppt kostym med mörkblå sammetbyxa
källa

För att skapa detta enkla och attraktiva affärsavslappnade utseende kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med svart kappa. Kombinera dem med lätt utsvängda byxor i mörkblå sammet. Bär ett par svarta ballerinor för att skorna ska se ännu smalare och mer elegant ut.

Vit kavaj med svarta smala byxor och spetsiga klackar

vit kavaj med svarta slim fit-byxor och klackar med spetsig tå
källa

För att uppnå detta enkla vita och svarta utseende kan du bära en vit sidenblus med en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med supertunna sammetbyxor. Använd ett par ljusrosa klackar för att skorna ska se mer ladylike ut. Det här är den typ av outfit som du kan ha på dig för en semi-formell fest.

Ljusrosa lång kavaj med silverlinne paljettopp och mörkblå leggings

Ljusrosa lång kavaj med silverlinne paljettopp och mörkblå leggings
källa

För att skapa det sexiga cocktailparty-looken med låg nyckel kan du bära en silverblå paljettröja med en ljusrosa långkavaj. Kombinera dem med svarta skinny byxor eller sammet leggings. Bär ett par vita snörade ankelstövlar för att göra det snygga utseendet.

Svart grafisk t-shirt med burgundy sammetbyxor

svart grafisk t-shirt med vinrött sammetsbyxor
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som kan få dig att se snygg och elegant ut. För toppen bör du ha en svart tryckt T-shirt med vinrött, lätt utsvängda sammetbyxor. Kombinera dem med klackar med leopardtryck för att komplettera utseendet med en sofistikerad och damliknande touch.

Hoppas att du gillar idéerna för sammetbyxor som jag diskuterade med dig ovan. Förhoppningsvis kan dessa kläder hjälpa dig att utöka ditt outfit-spel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*