Velvet Heels Outfit Idéer

Velvet Heels Outfit Idéer

Medan jag har skrivit mycket tidigare om hur man bär olika typer av kläder för att se bra ut, bör valet av skor inte underskattas alls. Ibland är det skorna som gör en snygg outfit till en snygg outfit. Idag ska jag prata om en typ av skor som kan få dig att se väldigt elegant och snygg ut, det är sammetklackarna. De passar bäst som en del av en prom- eller cocktailparty-outfit. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna för sammetklädsel. Låt oss titta på dem nu.

Grå sammetklackar med rutig lång kappa


källa

Låt mig börja den här fantastiska listan med outfitidéer med en mycket snygg och unik outfit. För att forma denna outfit, bär en vit skjorta med knappar, en svart och vit lång rutig ullrock och blå beskurna och rippade skinny jeans. Kombinera dessa bitar med rosa sammetklackar för att komplettera outfit med en feminin touch.

Vit turtleneck med turtleneck och silver sammet häl

vit turtleneck med turtleneck och silver sammet klackar
källa

Här är en mycket mysig outfit att bära för avslappnade hangouts eller till och med för dejting. Det får dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig ut. Bär en vit turtleneck på toppen. Koppla ihop den med blåklippta skinny jeans och silver sammet klackar för att komplettera denna underbara look.

Grå sammetklackar med en vit, långärmad, figur-kramad tröja

grå sammetklackar med vit, figurkramande långärmad tröja
källa

Här är ett mycket flickaktigt utseende som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket är att bära en passformig topp med hög midja kjol. Du kan till exempel ha på dig en vit bodycon-tröja med en minikjol med hög midja i svart sammet. Använd gråa sammetklackar för skorna för att slutföra kläderna.

Grå och guld sammet klackar med silver sidenplåt

grå och guld sammet klackar med silver siden topp
källa

Detta är en mycket ren och minimalistisk outfit som också ser väldigt glänsande och iögonfallande ut. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en silke-silkesskjorta med svarta skinny jeans. Bär ett par grå och guld sammet klackar för skorna för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Vit ärmlös topp med låg klippning och häl med öppen tå i silver sammet

vit ärmlös topp med lågklippning och klackar med öppen tå i silver sammet
källa

Detta är en mycket sexig och lite sofistikerad sommardräkt. För att polera bort den här outfit, lag en vit djup v-ringad ärmlös topp och svarta smala shorts. Använd silverplattformsklackar av sammet med öppna tår för skorna för att ge dem en blank och elegant touch. För att ge elegansen till denna outfit, komplettera ditt utseende med en svart läder crossbody väska.

Rosa klackar med minikjol i marinblå sammet

rosa klackar med mörkblå sammet minikjol
källa

Detta är en väldigt ladylik och enkel outfit i marin och rosa. För att uppnå detta attraktiva och minimalistiska utseende kan du helt enkelt bära en blekrosa t-shirt med en marinblå sammet minirater kjol. För skorna, ha ljusrosa sammet öppna skor. Använd en vit läderhandväska för ett mer elegant och snyggt utseende.

Använd den med en vinröd midiklänning med v-ringning och en sammetomslag

brun midiklänning i sammet med V-ringning
källa

Om jag var tvungen att välja en enda färg för att få en djupgående outfit, skulle färgen vinrött förmodligen vara min toppval. Som ett exempel på en så djup look är här en vinröd röd sammet midiklänning med V-ringning. Du kan para ihop den med svarta sammetbalettklackar med ankelband för att göra det enkelt och elegant.

Bodycon miniklänning med snörning i vinröd och svart sammetklack med öppna tår

Burgundy, figur-kramande miniklänning med svarta sammetklackar
källa

Det här är en väldigt sexig cocktailpartydräkt som ser elegant och elegant ut. Klänningen här är en burgundy bodycon mini snörningsklänning som verkligen kan visa upp dina kurvor. Koppla ihop den med en svart krage för att ge ditt utseende karaktär. Använd svarta sammetklackar med öppna tår för att göra din outfit komplett.

Orange sammetklackar med en ljusorange tröja och tryckt minikjol

röda sammetklackar med en ljusorange tröja och minikjol med tryck
källa

Här är ett mycket sällsynt par orange sammetklackar som bara ser ljusa och iögonfallande ut. För att skapa en snygg och färgstark outfit kan du bära en ljusorange virkad tröja med en ljustryckt minikjol. Resultatet är ett mycket attraktivt och glatt utseende.

Vinrött sammet klackar med svart och vit randig långärmad T-shirt

Burgundy sammet klackar med en svart och vit randig långärmad T-shirt
källa

Vid första anblicken verkar det som en väldigt typisk streetoutfit. Men om du tittar noga kan du se många små detaljer som gör denna outfit speciell. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt. Koppla ihop den med smala jeans. För att avsluta denna outfit, skapa en burgundy crossbody väska och burgundy sammet skor för att komplettera utseendet.

Bär den med en svart turtleneck och jeans med blå manschett

svart turtleneck och blå jeans med manschett
källa

För en väldigt avslappnad outfit som är särskilt lämplig för hösten, kan du bära en svart, tätt passande stickad tröja med en turtleneck för toppen. Koppla ihop den med jeans med blå manschett och rippade raka ben. Bär ett par vita tryckta sammetskor för skorna för att komplettera outfit på ett avslappnat och snyggt sätt.

Klackar med öppen tå med grön sammetplattform och svart kostym

öppen sammetplattform med öppna tår och svart kostym
källa

För de av er som gillar att ständigt klä sig på jobbet, här är en härlig outfit som kan få dig att se vacker och kraftfull ut samtidigt. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en svart kostym. Kombinera dessa bitar med djupgröna sammetplattformsklackar för att slutföra outfit.

Crepe-lång ullrock med svart tryckt T-shirt och läderbyxor

Crepe lång ullrock med svart tryckt T-shirt och läderbyxor
källa

Ett sätt att se lång och smal ut är att bära en helt svart outfit och sedan lägga en långjacka över den. Till exempel kan du bära en svart tryckt t-shirt med svarta läderbyxor och svarta sammetklackar. Koppla ihop dem med en lång crepeullrock för att komplettera denna snygga vinterdräkt.

Svarta sammetklackar med en himmelblå knapp-up skjorta

svarta sammetklackar med en himmelblå skjorta med knappar
källa

Detta är ett väldigt enkelt och smart sätt att klä på sig när du letar efter en affärsavslappnad outfit för jobbet. För att slutföra denna outfit, använd en himmelblå knapp ned skjorta, blå skinny jeans med manschetter och ett par svarta sammetklackar.

Hoppas att du gillar idéerna om sammetklädsel som jag delade med dig ovan. Om du redan planerar att ha på dig klackar kan det finnas tillfällen när du kan försöka byta ut dina signaturklackar med dessa sammetklackar för några trevliga överraskningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*