Vaxade Jeans Outfit Idéer

Vaxade Jeans Outfit Idéer

För dig som älskar både skinny jeans och lederhosen kan du få det bästa från båda världarna samtidigt genom att bära vaxade jeans. Det känns både tufft och grovt och har framför allt tjockleken på jeans och den silkeslena och snygga ytan på leggings. Eftersom det redan ser väldigt märkbart ut är det bäst att kombinera det med en vanlig skjorta eller t-shirt. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa vaxade denimdräktidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå chambray-skjorta med knappar upp med svarta vaxade smala jeans

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta vaxade smala jeans
källa

Du kommer att se några mycket enkla men snygga outfitidéer. För att starta listan vill jag visa dig en relativt avslappnad lista som är superlätt att ta fram. Bär en ljusblå chambray-skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med svarta vaxade smala jeans. Använd svarta balettlägenheter och en brun läderhandväska för att komplettera detta enkla och attraktiva utseende.

Svart ullkavaj med vaxade smala jeans

svart ullkavaj med vaxade smala jeans
källa

För att forma denna snygga och något unisex casual casual outfit kan du bära en grå t-shirt med en svart ullkavaj till toppen. Koppla ihop dem med svarta vaxade smala jeans och en stor svart läderhandväska. För skorna kan du lägga till en sofistikerad touch på kläderna genom att bära ett par platta skor med leopardtryck.

Svart stickad tröja med långärmad tröja och vaxade smala jeans

svart stickad tröja med turtleneck och vaxade smala jeans
källa

Denna outfit kan verkligen visa dig kraften i vaxade jeans. Tänk dig att den här svarta stickade tröjan med tröja passar till vanliga jeans. Dräkten skulle ha sett lerigt ut. Med de svarta, halvblanka, vaxade smala jeansen är outfit nu mörkt och snyggt. Koppla ihop dem med svarta rundade tåklackar för att komplettera utseendet.

Grå stickad långlinnekappa med rutig pojkvänskjorta och vaxade jeans

grå stickad longline-kappa med rutig pojkvänskjorta och vaxade jeans
källa

För att forma denna unika och lite pojkaktiga outfit kan du bära en långsträckt grå stickad kappa över en svart och vit rutig skjorta. Använd mörkrosa vaxade smala jeans. Slutligen ha på dig ett par svarta stövletter i läder och en stor brun mockaväska för att ge denna stil mer stil.

Blå-svart chiffong-t-shirt med smala vaxade jeans

blå och svart chiffong-t-shirt med smala vaxade jeans
källa

För att skapa den avslappnade outfit som känns lite damlig kan du ha på dig en blå och svart chiffong-kortärmad t-shirt med svarta vaxade slim fit-jeans. Använd ett svart bälte för att se smartare och smalare ut. Lägg till ett par svarta chelsea stövlar och en svart läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Rutig skjorta med lång tweedjacka och lila vaxade smala jeans

rutig skjorta med longline tweedjacka och lila vaxade smala jeans
källa

Här är en mysig och mjuk outfit som är perfekt för kontoret. Du kan bara bära en svart och vit rutig skjorta med en grå tweed långjacka över. Koppla ihop dessa bitar med lila vaxade smala jeans och svarta läderstövlar för att komplettera outfit i stil och unik.

Svart skinnjacka med randig långärmad T-shirt och belagda skinny jeans

svart skinnjacka med randig långärmad T-shirt och belagda skinny jeans med muddar
källa

Vissa kanske undrar varför de inte bara bär lederhosen. Det kan du verkligen. Men för att svara på frågan är det alltid trevligt att ha mer variation. För det andra kommer du att sakna segheten och tjockleken såväl som den halvblanka ytan. Om du till exempel kombinerar dessa svarta vaxade jeans med den svarta läderjackan och den svarta och vita randiga långa t-skjortan, kan skillnaden i struktur verkligen ge djup i outfit. Bär ett par bruna klackar med öppen tå för att ge en elegant touch till denna outfit.

Blushrosa tröja med mörkblå, vaxade skinny jeans

rodnande rosa tröja med mörkblå vaxade smala jeans
källa

För en minimalistisk och damliknande look kan du helt enkelt ha på dig en rodnande rosa tröja med ett par mörkblå, smala vaxade jeans. Använd svarta ballerinor eller lägenheter för att hålla kläderna enkla och attraktiva.

Svart läderjacka i läder med bruna täckta skinny jeans

lång svart skinnjacka med brunt belagda skinny jeans
källa

Det här är en snygg och lite unisex outfit som du kan bära på jobbet. En vit och svart prickig skjorta och en svart långfodrad skinnjacka är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dem med bruna vaxade smala jeans och svarta mockaskor för att se snygga och feminina ut.

Svart skinnjacka med grönbelagda skinny jeans

svart skinnjacka med grönbelagda skinny jeans
källa

För att forma denna enkla och snygga outfit kan du bära en svart huvtröja och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med gröna, tunna vaxade jeans. För skorna kan du bära ett par svarta motorcykelstövlar för att se coola och mörka ut.

Ljusblå chambray-skjorta med knappar upp med svarta vaxade jeans

ljusblå chambray-skjorta med knappar och svarta vaxade jeans
källa

För att se lite mer elegant och mysig ut på jobbet, överväga att bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och svarta skinny jeans. Det enkla och snygga sättet att slutföra kläderna är att bära ett par svarta balettlägenheter och en brun läderhandväska.

Svart kavaj med en ljusblå knapp-up skjorta och läderklädda jeans

svart kavaj med ljusblå skjorta med knappar och läderklädda jeans
källa

Detta är ett mycket klassiskt sätt att klä sig ut och se smal ut. Bär en svart blazer med en ljusblå slim fit-skjorta för toppen. Kombinera dessa bitar med svarta, vaxade skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera det här coola affärsläget.

Vit tjock kabelstickad tröja med djuplila vaxade jeans

vit, kornig stickad tröja med djuplila, vaxade jeans
källa

För att se mysigare ut, kanske du vill ha en vit stickad tröja med stående krage på toppen. Kombinera den med mörklila vaxade jeans och svarta stövlar i läder.

Ljusblå knappskjorta med svarta, tunna vaxade ankeljeans och stövlar

Ljusblå skjorta med knappar och svarta, tunna vaxade ankeljeans och stövlar
källa

Här är en super enkel men snygg smart casual outfit. Bär bara en ljusblå slim fit skjorta med knappar och svarta vaxade smala jeans. Koppla ihop dem med bruna korta stövlar och ett brunt läderbälte för att se elegant och smal ut.

Hoppas du gillar de vaxade denim outfit idéerna jag bara pratade om. Dessa jeans kan ses som en nedtonad version av lederhosen och är ännu lättare att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*