Västra ankelstövlar för kvinnor

Västra ankelstövlar för kvinnor

Västra ankelstövlar är och är en av de grundläggande skorformade skorna Underkategori av ankelstövlarDenna variant av den klassiska kängan bildar anslutningselementet mellan skon och kängan, eftersom stövelbenet sträcker sig åtminstone till fotleden eller något bortom. Västra ankelstövlar tillhör ursprungligen arbetsskor och är de traditionella Skor från cowboys och andra lantarbetareDe korta stövlarna har nu kommit fram till vardagligt skomode och bärs också i vissa sporter som en del av sportkläder.

Den västra båten i ett nötskal – allt väl genomtänkt

När Cowboys arbetsstövlar Bootform och design tas med i beräkningen genom att den lantarbetarens särskilda krav är rättvis och också perfekt för ridning. Västra stövlar är baserade på de hessiska kavalleriets enhetliga stövlar och är ridskor av robusta och beständiga material som är relativt okänsliga för väderförhållandena. Det mest populära materialet för överdelen är tjocka läder som skyddar foten och fotleden från taggskador eller oönskad kontakt med djur, medan sulan företrädesvis är gjord av tunnare läder för att säkerställa god kontakt med hästen och bygeln. Läderstövletter för kvinnor och män finns i butikerna och har en sluttande häl på fyra till fem centimeter hög för båda könen bättre sadelstyrka att försäkra. Västra stövlar sträcker sig åtminstone till fotleden eller något bortom och kan peka något mot axelns överdel eller ha en rak yta. Tåhatten är avsmalnande för att ge ryttaren lättare åtkomst till hästen och enkel åtkomst till stigbygeln. Vanligtvis är västra ankelstövlar Goodyear welted, ofta med dubbla sömmar och en halksula.

Västra damstövlar kanske inte är så vanliga i skontillverkarnas kollektioner som västerländska stövlar, men det finns nu ett antal utmärkta märken på den tyska marknaden som antingen specialiserar sig på produktion av västerländska stövlar av hög kvalitet eller västra stövlar eller dessutom till andra typer av skor, även dessa fotkängor i deras bärsortiment. Beroende på avsedd användning kommer du att göra det inom olika branscher Hitta. Du hittar motorcykelstövlar med västerländsk look antingen i specialbutiker, till försäljning eller i onlinebutiken hos de ledande leverantörerna av motorcykelutrustning. Västra ridskor för ridning eller dans finns i detaljhandeln i sportbutiker, i större varuhus, på mässor eller i onlinebutiken för att beställa. Här kan du ofta hitta liknande typer av stövlar i roper-stil. Denna korta sko är en arbetssko som har designats och formats speciellt för rodeo-ryttares behov. Den har en låg axel och en mycket bred häl, en fyrkantig häl med låg höjd.

Western Ankle Boots Ladies Follower är särskilt populära Leverantörer:

Ariat Darlin Cowgirl Short Boo
Handla Dior damskor i svart läder Dior LA Western.
Handla Western ankelstövlar för kvinnor på Wane
Durango Charcoal Western Ankle Leather Booties Women's 7 Pointy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*