Vårmossa utomhus- och inomhusidéidéer

Vårmossa utomhus- och inomhusidéidéer

Mossa är en cool inredning eftersom den ser så fräsch och naturlig ut! Bleka över varianterna för att integrera mossa i inredningen? Det är enkelt att lägga till mosspålägg som dekorationer: lägg dem i skålar eller ljushållare och placera dem på mantelpiece, fönsterbräda eller bord. Att lägga mossa i en fågelbur eller göra ett terrarium av det är en cool idé. Ett mycket ovanligt sätt att använda mossa är att dekorera en vägg med den, till exempel i ditt badrum. Men för att göra detta behöver du hjälp från specialister. Mossbokstäver på ytterdörren gör en cool dörrdekoration, och du kan hänga mossbollar ute. Mossa är också perfekt för festliga dekorationer – för bröllop eller påsk. Få lite inspiration nedan!

Naturligt eller faux

Mossa har lågt underhåll, men naturligtvis bör du ta hand om den. Vissa av er säger också att det inte är särskilt rent – när man har en mur av mossa över badkaret och delar av den kommer in i badkaret. Konstgjord mossa är alltid levande, ljus och djärv, även om den inte ser så naturlig ut, den är tidlös. Välj vad som är bäst för dig och gå!

föremål

Hur kan du integrera mossa i din heminredning? Det finns många möjligheter! Mossbollar kan placeras i alla typer av vaser och skålar för att skapa svala mittstycken, mossa kan användas för att täcka bord, stolar, skålar, lådor och andra saker för att ge dem ett hoppande utseende, mossa kan användas i gröna arrangemang och under är vaserna. Gör klockor och konstverk av naturlig eller konstgjord mossa och häng dem på väggarna för att ge rummet en hoppande känsla. Levande väggar är en cool och kantig trend som kommer att pågå under lång tid, och mossa är en av de bästa växterna för en sådan vägg eftersom det är en anläggning med lågt underhåll. Skapa en sådan accentvägg i ett badrum, sovrum eller vardagsrum för att göra ett snyggt uttalande.

45 coola vårmossar utomhus- och inomhusinredningsidéer 2020 |  Moss.
45 Coola vårmossor utomhus- och inomhusidéer - DigsDi
37 Coola vårmossor utomhus- och inomhusidéer |  Trädgård.
45 Coola vårmossar utomhus- och inomhusidéer |  Mossbröllop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*