Vardagsrumsljusidéer

Vardagsrumsljusidéer

Gamla föråldrade lampor som ser gamla ut eller bara fula? Inte tillräckligt med ljus för att göra något? Du borde inte behöva lida i mörkret! Få lite ny och djärv belysning för att få tillräckligt med ljus och lägg till en elegant touch i rummet. När man bestämmer hur man ska dekorera ett vardagsrum med bättre belysning, finns det olika typer av vardagsrumslampor och lampor designade för olika ändamål. Här är några funktionella idéer som kan hjälpa dig att välja.

Flera enheter

I ett stort rum kanske en enda taklampa inte räcker. I de flesta fall är kruklampor en bra lösning, men om infälld belysning inte är något för dig, finns det ett annat alternativ. Överväg att hänga flera lampor i hela rummet och skapa flera lager av ljus. Du kan använda dem alla samtidigt eller bara några få. Nyckeln till att detta utseende fungerar är att hålla sig till relativt enkla armaturer med rena silhuetter och hänga dem på ett galler istället för slumpmässiga fläckar i taket.

Tak accent

Lyft takhöjden med en ljuskrona eller hänglampa – det här är den mest populära idén. Välj en bit som passar din rumsstil och accentera den med en takmedaljong om du vill. Var inte rädd att tänka utanför lådan när det gäller belysningsidéer för vardagsrum. Belysning runt takets omkrets kan ge accentbelysning såväl som en unik detalj som inte är vanligt i de flesta bostadsutrymmen. Sådan accentbelysning betonar de arkitektoniska detaljerna i taket, men ger detta raffinerade utrymme en aura av elegans.

Skulpturella vägglampor

Gör ett djärvt uttalande med unika vägglampor. Moderna vägglampor är justerbara så att användaren kan ändra ljusets storlek och riktning. Ännu viktigare, de representerar ett unikt, skulpturellt element som ger rummet en modern ton. Du kan välja olika färger och ytbehandlingar, men de mest populära alternativen är svart och metalliskt som mässing, koppar eller guld för att lägga till en glänsande, glamorös touch i rummet.

Vardagsrumsbelysning Ide
Korrekt vardagsrum belysning idéer lägenhet för att överdriva.
Hitta den perfekta belysningen för din helt nya vardagsrumsdesign.
Ljusidéer för vardagsrummet |  Vardagsrum inredning mysig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*