Vändbara jackor

Vändbara jackor

En vändbar jacka kan vara en vanlig vinter- eller sommarjacka, en väst eller en kofta. De mest olika färgade sidorna på den mångsidiga och praktiska reversibla jackan kan båda bäras utomhus.

Även om de alltid har en ganska iögonfallande existens under tiden – förr eller senare upptäcks de av konstruktörerna och förklaras sedan vara kollektionens höjdpunkt: de kallas reversibla jackor.

Funktioner och egenskaper

Denna extremt praktiska kläder kombinerar två jackor i en på ett mycket elegant sätt. Först och främst är detta lätta övergångs- eller sommarjackor; ”Vändningsprocessen” är helt enkelt för tråkig för tjockskärmade vintermodeller.

Material och mönster

Den vändbara jackans speciella chic ligger i kombinationen av olika yttyger och mönster. På samma sätt som ett fodertyg används skräddarsydda, exakt passande tygstycken på jackans insida, som sträcker sig helt från kragen till bandet. Dessa kontrasterar vanligtvis tydligt med basmaterialet när det gäller färg, mönster och ibland också material. Tack vare en speciell bearbetningsteknik finns det inga pärlsömmar eller kantade sömmar.

De två tygerna är nästan osynliga i sidosömmarna så att inget kan glida. Nu när du har tittat på en design som är full och modern, vrider du helt enkelt jackan åt vänster. Det tidigare yttertyget försvinner på insidan, det tidigare fodret kommer på utsidan och presenterar jackan i ett helt nytt utseende.

Stängningsalternativ ges större hänsyn till reversibla jackor.

erbjuder den perfekta lösningen här. I synnerhet de lätta sommarjackorna är delvis utan fästelement. Förutom den fashionabla komponenten har den vändbara jackan också en praktisk effekt: liten smuts som syns snabbt på vägen och ofta inte kan tas bort omedelbart, försvinner helt enkelt genom att vrida in den.

Nautica Mid-Weight Stretch Reversible Puffer Jacka för män.
adidas Reversible Hooded Jacket & Recensioner Herr - Kappor & Jackor.
Tommy Hilfiger vändbar jacka för kvinnor med magnetisk dragkedja.
Patagonia Reversible Snap-Zip Jacket - Herr |  REI Co-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*