Välvda dörröppningar och fönster

Välvda dörröppningar och fönster

Populära minimalistiska och samtida stilar dikterar rena och raka linjer, men faktum är att kurvor mjukar alla utrymmen och gör det mer välkomnande, de gör utrymmet mer intressant. Ett av de enklaste sätten att integrera kurvor i din heminredning är med välvda dörrar och fönster, som samtidigt ger ultimat elegans i ditt utrymme.

Välvda dörrar

En välvd dörr kan ses inte bara i historiska byggnader, som du normalt skulle förvänta dig, utan var som helst – i samtida, boho, modernt, skandinaviskt och andra utrymmen – och du kan enkelt skapa en kontrast mellan stilen i rummet och dörren. En välvd dörr lägger till raffinerad elegans, vintage stil, elegant och skönhet till bokstavligen alla rum, från badrummet till entréområdet. Det kan vara en öppen dörr, till exempel mellan ett sovrum och badrum, eller runt ett kök och ett skafferi, så att du kan hitta en viss separation, men inte för mycket. Om du vill ha dörrar, använd välvda franska dörrar för att lägga till ännu mer elegant och vågad stil. Sådana dörrar gör utrymmet gömt där mer och mer speciellt, oavsett vad det är och vilken inredning du väljer.

Välvda fönster

Ett kupolformat fönster är ett fängslande och coolt tag på ett traditionellt fönster, oavsett om det är original eller om du själv gjorde det. Ett välvt fönster ger inte mindre utsökthet, elegant och elegans än en dörr. Det kommer lätt att markera bondgård, vintage och vilken formell stil som helst, eller kontrastera ett modernt, minimalistiskt eller till och med industriellt utrymme som gör det mjukare. Välj stora bågfönster för att översvämma utrymmet med naturligt ljus och ta in utsikten, om någon. Integrera åtkomst till utomhusområdet, om tillgängligt. Markera ett välvt fönster med ett fönstersäte eller kontrasterande fönsterluckor. Vi rekommenderar att du undviker gardiner med sådana fönster eller åtminstone inte täcker dem helt, eftersom du inte ser skönheten i din välvda del.

Fönster och dörrar, sidor, akterspeglar, millwork, enheter |  Atlanta.
Pin av Bart Stagg på slutarlösningar |  Ytterdörrar med fönster.
Älskar dessa välvda dörrskärmar !!  #customshades #styleintextiles.
Hur man dekorerar runt välvda fönster och Doo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*