Väggtäckande idéer

Väggtäckande idéer

Vi har redan berättat om 3D-väggpaneler som unika skydd för alla väggar som sticker ut och ser fantastiska ut. Idag vill jag fortsätta temat att göra vanliga väggar som sticker ut och iögonfallande, men med olika unika väggbeläggningar gjorda av olika material som definitivt kommer att förvandla ditt utrymme och göra det fantastiskt.

Trä

Trä är ett av de mest populära materialen för att göra föremål eftersom det omedelbart lägger till lyx och elegant på en gång, är naturligt strukturerat, vilket gör det iögonfallande och ger värme till rummet, oavsett vilken färg du väljer. Olika träbältros, kakel och paneler kan göra även den enklaste inredningen till en cool. Du kan själv skapa en iögonfallande vägg som du kan täcka med slitna fönsterluckor för en luddig inredning eller med återvunnet trä som passar alla interiörer.

kork

Kork är ett annat strukturmaterial som ger ett coolt utseende och värme samtidigt. Den har många färger för varje rum och olika former av paneler och klädsel för att skapa det du vill ha. En viktig fördel med kork är att den är helt prisvärd och att du själv kan göra olika bitar av väggkonst medan trä kan kosta dig ett ganska öre.

material

Om vi ​​tar tygväggbeklädnader är det främst filtpaneler som också fungerar som ljudisolering. De finns i olika storlekar och former och du kan också hitta många färger. För effektivare ljudisolering kan du också använda träplattor täckta med filt. Filt har en mjuk struktur och ger alla rum en mysig och mjuk touch.

metall

Metall kännetecknas av sitt coola utseende och hållbarhet – det kommer definitivt att sticka ut. Du hittar blanka paneler och plattor som kan användas i badrum och kök där hållbarhet och vattentålighet är avgörande. Det finns också industriella patina metallpaneler för industriell och rustik inredning som gör ditt rum extra iögonfallande. Naturligtvis är metall dyrt, men det här är värt det!

Andra idéer

Levande väggar är uppe! Välj luftväxter, suckulenter eller mossa för att skapa en riktig levande vägg. Det är ett ständigt blickfång, men kräver tillräckligt underhåll. Du kan också täcka en vägg själv med domino eller gamla boksidor. Detta är en unik och billig idé. Få fler spännande idéer att slå ner nedan!

45 käftande väggbeläggningsidéer för ditt hem - DigsDi
Billiga källarvägg som täcker idéer hemdesign plan metall bra
45 käftande väggbeläggningsidéer för ditt hem - DigsDi
Idéer för källarväggar  Färdiga planeringsplaner för källare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*