Väggmonterade takrockställ

Hösten är här och dagar och nätter blir lite kyliga. De flesta av oss bär halsdukar, jackor och till och med diken. Var kan du hänga dem när du kommer hem? Var kan du placera dina paraplyer? Du behöver några praktiska klädhängare och om du inte har något eller vill byta dem är vi redo att dela coola idéer! Igår visade vi några fristående garderober, och dagens sammanställning ägnas åt mer platsbesparande idéer – vägg- och takmontering.

Väggfästen / krokar

Väggmonterade kappställ och krokar är verkligen oändliga! Den enklaste idén är krokar som är fästa direkt på väggen, och jag pratar inte om de vanliga tråkiga krokarna – bli modernare! Stick några trä- eller metallpennor på väggen och måla dem i en matchande färg för ett neutralt utseende eller en djärv nyans för en kontrast. En trendig idé är en grupp färgglada prickkrokar som är röriga fästa vid väggen. De ser humöriga och fängslande ut och kan också fästas på skåpdörrarna. Fäst träremsor på väggen med krokar – sådana delar är lätta att göra själv, och du kan anpassa dem på många sätt. Om du behöver mer lagringsutrymme kan du fästa massor av träpaneler på väggen och haka i varje punkt. Det finns mycket mer traditionella trä- eller metallhyllor som passar med många rumsstilar och inredningsteman. Ta reda på vad som passar dig bäst.

Takhyllor

Om du inte kan fästa något på väggen eller tänka på något som är vanligt för ditt hem, kan du prova takmonteringsalternativ. Häng en traditionell galgarhållare. Detta är ett mycket eteriskt och luftigt alternativ som är perfekt för en liten ingång. Köp kreativa, moderna garderober med rep och häng dem från taket. Ju mer färgstarka de är, desto svalare! Du kan hitta mer intressanta idéer nedan!

25 väggmonterade och takrockar och krokar - DigsDi
25 väggmonterade och takrockställ och krokar |  Kappa, Kappa.
25 väggmonterade och takrockställ och krokar |  DigsDigs.
25 väggmonterade och takrockar och krokar 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*