Väggbeklädnad av lav

Levande väggar är mycket populära idag, de vaggas överallt och ger alla rum en elegant, uppfriskande touch. Om du inte har råd eller byggt en stor levande vägg av ormbunkar, suckulenter och andra saker, eller om du inte kan underhålla den ordentligt på grund av otillräckligt ljus eller på annat sätt kan det här alternativet tilltala dig.

Nordgrönas konvexa och sömlösa samlingar är gjorda av lavar som ofta kallas renmossa. De är gjorda av naturliga, giftfria material och är ett miljövänligt alternativ för interiörer. Designers arbetade med forskare från Lunds universitet för att säkerställa att samlingen hade ljudabsorberande egenskaper. Varje bit är också luftrenande, allergivänlig och certifierad som flamskyddsmedel. Så många vackra egenskaper gör konvex och sömlös vacker för heminredning.

Varje bit tillverkas i Nordgrönas produktionsanläggning i Sverige av mossa som plockats i skogarna i norra Sverige och Norge. Den stabiliseras på ett sådant sätt att den inte behöver direkt solljus. Det finns olika starka färger att välja mellan och olika former att prova. Detta är en bra idé för att gunga en färgstark och iögonfallande väggbeklädnad med en touch av naturen.

Unikt och djärvt väggöverdrag av lav - DigsDi
Black Edition Breathe 3m Wallcovering Lichen Black Edition.
Väggbeklädnad - Larsen Grasscloth In Lichen |  Gräsduk matsal.
Black Edition Breathe 3m Wallcovering Lichen Black Edition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*