Vad du ska ha på dig med mammas jeans

Vad du ska ha på dig med mammas jeans

Vissa människor definierar mammans jeans som jeans med hög midja. Jag skulle gå lite längre och säga att mammas jeans vanligtvis är himmelblå och lite lösa i lårområdet. Jag tror att namnet talar för sig själv eftersom jeansen verkligen har den ”mamma” -känslan. Ändå är dessa jeans inte bara för mammor. Jag vet att många tror att jeans med låg midja ser trendigare ut, men mamma jeans har definitivt en plats för dina avslappnade kläder. I det här blogginlägget ska jag utforska några av de bästa sätten att bära mamma-jeans i stil med dig.

Mom jeans med svart långärmad tröja med smal passform


källa

Vissa säger att nackdelen med mammas jeans är att de får din midja att se kort ut. Liksom många saker i livet är det ofta också styrkan att vara veckovis. För vissa människor, särskilt de med relativt smala axlar, ser de faktiskt bättre ut när du optiskt lyfter midjan med byxor med hög midja. Du uppnår ett bättre kroppsförhållande med uppenbarligen längre ben. Jag säger inte att alla tillhör denna grupp människor, men att du verkligen måste försöka dem för att se om du verkligen ser bättre ut med byxor med hög midja. Denna outfit är perfekt för att testa om du tillhör gruppen. Bär en svart långärmad tröja med smal passform och mammajeans och balettläder.

Använd den med en vit västtopp och en svart skinnjacka

vit väst topp svart läderjacka mamma jeans
källa

Ett annat sätt att se bra ut med mammans jeans är att sätta på toppen och ha en lite överdimensionerad jacka över toppen. Till exempel kan du bära en vit västtopp och stoppa den i dina mammas jeans. Använd en svart skinnjacka med denna outfit för att balansera de andra delarna.

Bär med vit väst topp & randig pojkvänskjorta

vit väst topp randig pojkvän skjorta betyder mamma
källa

Baserat på den tidigare outfitidén att ha på dig något överdimensionerat över en dold topp, kan du bära en väns randiga skjorta som det översta lagret istället för skinnjackan. Komplett outfit med sneakers. Med liknande användning av lager har klädseln en mycket mjukare ton och en tjej-bredvid stil.

Använd den med en svart stickad tröja och en grå ullrock

svart stickad tröja grå ullrock mom jeans
källa

Denna outfit visar att mamma jeans ser bra ut även med en lång kappa. Outfiten består av en svart stickad tröja, en lång grå ullrock, mamma-jeans och fotkängor. Jag kan se det som en fin outfit för höst och vinter. I denna outfit kan du se hur mammas jeans kan få dig att se längre ut om du sätter ihop dem med rätt bitar.

Svart västtopp och grå longline kofta

Mother Jeans Black Vest Top Grey Longline Cardigan
källa

Under sommaren och våren, när en lång yllekappa inte passar, kan du bära en lång kofta. Du kan bära en svart västtopp med en grå kofta, mamma-jeans och klackar.

Mom Jeans & Grå Stickad Bodycon-tröja

Mama Jeans Grå Slim Fit Stickad Tröja
källa

För en minimalistisk look, lag en grå slim-fit stickad tröja, manschettmamma jeans och canvas sneakers. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om hur man bär canvasskor.

Bär med en vit knapp upp skjorta

vit knapp-upp skjorta mamma jeans
källa

Detta är ett ljusblått och vitt uppfriskande utseende att bära vardagligt. Om du undrar om du kan bära mamma jeans med en vit knappad skjorta, satsar du. Det något obekväma kroppsförhållandet kan åtgärdas med manschetter på jeansen. Använd vita sneakers för att slutföra detta minimala utseende.

Mom jeans med en krämfärgad tröja och grå ullrock

Mother jeans grå ullrock
källa

Denna outfit är ett bra exempel på hur man bär mammas korta jeans på vintern. Använd en benvit tröja för toppen. Använd korta mammajeans med ankelstövlar för skinkorna. Bär en grå lång ullrock för att komplettera denna eleganta och varma outfit.

Vertikal randig vit blus & mamma jeans

vertikal randig vit blus mamma jeans
källa

I det föregående exemplet kan du se hur de skurna jeansen och klackarna med hög midja kan få dig att se längre ut genom att visuellt flytta midjan uppåt och också visa några centimeter hud runt fotleden. Denna outfit är ytterligare ett bevis på tricket. Bär bara en vit blus, i det här fallet en med vertikala ränder, med korta mammajeans och svarta klackar. Föreställ dig denna outfit med typiska smala jeans med låg midja. Visuellt är benlängden inte densamma.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och en lång stickad tröja kofta

lång stickad tröja kofta mamma jeans
källa

Denna outfit ger en maxikofta i stil. Den långa stickade tröja koftan ger utseendet mycket karaktär. Du kan para ihop den med en vit t-shirt, mamma mom jeans och svarta loafers.

Använd den med en svart tröja och en brun ullrock

lång brun ullrock mamma jeans outfit
källa

För ett snyggt och elegant utseende kan du bära en höghalsad svart tröja med mamma-jeans, en brun ullrock och läderstövlar. Bär ett uttalande bälte för extra karaktär och lite utrymme mellan toppen och jeansen.

Bär med en off-shoulder axelvit blus och läderjacka

off shoulder vit blus mamma jeans
källa

Eftersom mamma jeans vanligtvis är himmelblå är det logiskt att tro att de kommer att se fantastiska ut med en vit topp. För att demonstrera detta, använd bara en vit axelblus från axeln med mammas jeans. Gör det roligt genom att bära en röd eller brun skinnjacka och färgkoordinerade balettlägenheter.

Mom jeans med vit crop top och svart skinnjacka

Mom Jeans Crop Top Leather Jacket
källa

Kjolar och byxor med hög midja ser vanligtvis bra ut med gröda toppar. Detta gäller även mamma jeans. Du kan bära jeansen med en vit crop top, svart skinnjacka och svarta sneakers.

Så här är några av mina favorit sätt att bära mamma jeans. Jag är ganska säker på att de av er som inte tycker mamma jeans är coola bör inse nu att du gör mycket med mamma jeans. Kanske är namnet vettigare när du upptäcker att din mamma är riktigt cool i rätt situation, precis som mammans jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*