Vad du ska ha på dig med gul regnrock

Vad du ska ha på dig med gul regnrock

Vad bär du på en regnig dag? Har du funderat på att ha på dig den ikoniska gula regnrockarna istället för att bara använda ett paraply? Det är säkert att regnrock verkligen kan skydda dig från regnet, men det kan faktiskt göra mer idag. Gula regnrockar idag är så väl utformade att de kan se riktigt bra ut med dina normala kläder. I det här blogginlägget har jag sammanställt en lista med outfitidéer som hjälper dig att räkna ut vad du ska ha på dig och se bra ut med en gul regnrock. Låt oss titta på dem nu.

Gul regnrock med mörkblå och vita randiga t-shirts och regnstövlar

gul marin regnrock och vit randig t-shirt
källa

Eftersom gul och marinblå är en fin färgkombination är det vettigt att ha en horisontellt randig t-shirt i marinblå och vit med den gula regnrocken. Använd skinny jeans och svarta knähöga regnblixt för att blanda och matcha. Den här regniga dagen är både funktionell och vacker.

Använd den med en vit västtopp och smala jeans

gul regnrock vit väst topp skinny jeans
källa

Som en mycket enkel fritidsdräkt kan du bära en vit västtopp och smala jeans med den gula regnrocken. Det enda problemet med denna outfit är att du, i motsats till den tidigare outfitidén, förmodligen inte vill ta av dig regnjackan eftersom västtoppen och den smala jeansutrustningen kan vara lite underklädd.

Använd med prickiga miniklänning

prickad miniklänning-gul regnrock
källa

Bär den gula regnrock chic med en mini-klänning i marinblå och vit med prickar. Avsluta din outfit med bruna oxfordskor. Regnjackan passar så bra med resten av kläderna att den nästan ser ut som en gul blazer. Förresten, kanske du också vill läsa vårt andra blogginlägg om outfitidéer till oxfordskor.

Midi regnrock med vit t-shirt och jeans


källa

Du kan ha en helt annan stil med en längre gul regnrock som slutar runt mitten av kalven. Koppla ihop den med en vit t-shirt och jeans med manschetter. Den längre regnrock gör att du inte bara ser mer unik ut, den kan också hjälpa dig att täcka mer av din kropp och skydda den från regnet.

Använd den med en svart spetsklänning och knähöga regnstövlar

gul regnrock svart spets klänning regn stövlar
källa

Detta är ett annat exempel på hur den gula regnrock kan passa bra med en klänning. Bär bara en knälång svart spetsklänning och knähöga regnstövlar med regnrock. Det är fantastiskt att se hur regnrockar och regnstövlar kan se lika bra ut som delar av en underbar outfit.

Använd den med en jeansskjorta och en svartvit randig tröja

blå skjorta svartvit randig tröja regnrock
källa

Här är en annan outfit med gul regnrock och knähöga regnstövlar. Bär en blå jeansskjorta och toppa den med en vit randig tröja. Bär bara svarta skinny jeans med regnstövlar för botten. Skiktningen med denna outfit gör denna outfit till en elegant snygg outfit som helt enkelt gör att du sticker ut från mängden i regnet.

Bär med en svartvit randig t-shirtklänning

svart och vit randig t-shirt klänning gul regnrock
källa

För en feminin look kan du bära en svartvit randig t-shirtklänning under den gula regnrock. Bär svarta leggings med svarta knähöga regnstövlar för att bättre passa regnigt väder och hålla dig varm.

Använd den med en grå stickad tröja och jeansshorts

grå stickad tröja jeansshorts med gul regnrock
källa

För en avslappnad och sexig streetlook, kombinera regnrock med en grå stickad tröja och jeansshorts. För att uppnå det sexiga utseendet, gör shortsen lite kortare än regnrock för att visa upp dina långa ben.

Gul regnrock över röd väst

röd väst topp gul regnrock jeans
källa

I en look som har mer kontrast i färg. Bär en röd väst under den gula regnrock. Ett par jeans och svarta regnstövlar är ett trevligt komplement till denna outfit. Färgkombinationen gult, rött, blått och svart får dig att se skarp och elegant ut på en grå och regnig dag.

Bär med horisontellt randig svartvitt t-shirt klänning

horisontell randig t-shirt klänning gul regnrock
källa

Detta är en väldigt intressant outfit som använder skikttekniken bra. Ett lager från jeansjackan kan ses över den svarta och vita horisontella randiga T-shirtklänningen. Ovanför dem är den gula regnrock. Inte bara är den långa kappan över jackan unik, du kan också föreställa dig att när du tar av dig regnjackan är klädseln fortfarande komplett.

Använd den med en grå och vit randig tröja

bred randig tröja gul regnrock manschett jeans
källa

Regnrockar Dessa är ofta mycket väl utformade med fina detaljer. Du kan till exempel se de svarta och vita ränderna runt huven och ärmområdet på denna gula regnrock. Du kan bära den elegant med en grå och vit bred randig tröja och jeans med muddar.

Vit stickad tröja, jeansshorts och regnstövlar

gul regnrock vit stickad tröja
källa

Tänk på denna outfit för en regnig dag på hösten eller våren. Bär bara den vita stickade tröjan och den gula regnrock för toppen. Koppla ihop dem med jeansshorts och knähöga regnstövlar för att komplettera denna snygga casual casual outfit.

Maxigul regnrock med vit västtopp och jeans med muddar

Maxigult regnrock väst topp röda klackar
källa

Det är sällsynt att se en maxigul regnrock som i grunden sträcker sig till fotleden. För att vara ärlig tror jag att det är mer för utseende än att gå i regnet eftersom det inte är lätt att gå i en så lång kappa. Men jag vill fortfarande ta med den på listan här bara för att den ser så unik och snygg ut. För att utforma en sådan regnrock kan du helt enkelt bära en vit västtopp och jeans med muddar.

Så det finns några tips och idéer om vad du ska ha på dig med en gul regnrock. Jag hoppas att du tycker att den här typen av scenariobaserade eller väderbaserade blogginlägg är intressant. Jag skriver definitivt det här blogginlägget för att svara på en fråga som jag vill veta svaret på. Tja, för de av oss som inte vill ta med ett paraply eller som gillar att ha en regnrock, även med ett paraply. Vi behöver inte längre oroa oss för att se besvärliga kläder som inte passar bra med regnrock. Om du gillar det här blogginlägget, se till att kolla in våra andra outfitidéer på webbplatsen innan du lämnar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*