Vad är ett modernt rustikt hem

Vad är ett modernt rustikt hem

Den moderna rustika inredningsstilen kombinerar rustik charm och värme med moderna bekvämligheter. Nyckeln till ett modernt rustikt utrymme är en öppen planlösning, moderna möbler och bevarade och exponerade naturliga arkitektoniska element. Färgschemat är väldigt enkelt, med stora fönster som tar in utsidan. Denna stil är perfekt för bekvämt och modernt boende. Om du vill veta hur du återskapar det i ditt hem, låt oss ta en titt.

Färgschema

Rustikt modernt hem innebär att färgerna är tysta. För denna stil, håll dina väggar vita eller täck dem med ett naturligt material som trä eller sten. Ljusa rum och föremål är coola, men de tillhör bara inte den stilen.

material

En av huvudfunktionerna i ett modernt rustikt hem är rå trä och sten i inredningen. Om du kan behålla karaktären och de ursprungliga arkitektoniska detaljerna, visa upp den gamla stenmuren! Om du bygger från början, exponera dina bjälkar, använd återvunnet trä eller inkludera en sten spis. Det är också möjligt att integrera takbjälkar i din inredning. Håll möbelklädseln neutral och använd linne, jute, sisal och dölj kuddar för ett naturligt utseende.

Visningar

Rustik vill vara så nära naturen som möjligt, så höga änkor är en annan extremt viktig egenskap i ett rustikt modernt hem. Detta är faktiskt en funktion som tillfredsställer både rustika interiörer och moderna känslor, vilket gör den till en avgörande designkomponent för denna levnadsstil. Ett modernt hem är alltid öppet och fullt av ljus, vilket gör Windows till ett varumärke.

möbel

Hela poängen med denna stil är att bibehålla charmen och värmen i en rustik lägenhet med alla bekvämligheter och stil i ett modernt hem. Möbelmässiga bitar från mitten av århundradet är perfekta för den här stilen – det osmyckade läder och trä passar perfekt till materialet. Den här stilen handlar om att vara mysig så du måste ha en öppen spis. Du kan välja mellan en rustik stenstil eller en modern vedspis. Oavsett ditt val kommer en vedeldad eldstad att passa bäst med detta hem i naturlig stil.

Modern Mountain Homes Modern Rustic Homes, modernt rustikt hus.
Vad är ett modernt rustikt hem och 25 exempel - DigsDi
Moderna rustika interiörer: Definiera element i den moderna rustika Ho
Nytt hem inspiratör |  Rustika husplaner, Rustik hemdesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*