Vad är ett modernt hem

Vad är ett modernt hem

Vad är ett modernt hem? Hur ser det ut och vilka funktioner ska du inkludera i din hemdesign för att göra den modern? Idag svarar vi på dessa frågor i denna sammanfattning.

Dagens samtida stil definieras av böjda linjer, neutrala färger och minimalism, men det kan se lite annorlunda ut i framtiden när det förändras över tiden – det betyder ”från detta ögonblick”.

Färgpalett

Neutrala nyanser är hörnstenen i modern design. Om du vill hyra den här stilen bör svart, vitt, solbränt och grått utgöra majoriteten av din design. Ibland kan fetthaltiga ämnen också användas. I det här fallet används de dock vanligtvis sparsamt och endast som accenter.

Om du håller fast vid att blanda neutrala är det en bra idé att lägga till massor av struktur i din design. En mängd olika texturer ger rummet ett visuellt intresse.

att forma

Former eller former är en av de grundläggande elementen i samtida design. Det är ett av elementen som skiljer denna designstil från annan liknande estetik som modern design. Samtida design går dock ett steg längre: dessa rum har ofta en blandning av raka och elegant böjda linjer, som kan ses som en liten nick till art deco-rötterna i denna stil.

Helst bör du integrera dessa iögonfallande linjer i designen på ett antal sätt. Om du arbetar med en ombyggnad, överväg att lägga till ett iögonfallande arkitektoniskt element som en välformad öppen spis eller rumsdelare. Om inte, försök att inkludera några böjda möbler, belysning eller dekor.

ljus

Den sista nyckeln till att skapa en modern design är att belysa hela rymden, med särskild uppmärksamhet åt naturligt ljus. Gör så många och så stora fönster som möjligt, det är huvudpoängen. Inkorporera sedan alla typer av skiktat ljus du kan: miljö, accent, uppgift, allt du kan och behöver som ett modernt utrymme ska vara fullt av ljus. Kolla in exemplen vi har sammanställt åt dig och bli inspirerad!

Samtida kontra modern stil: Vad är skillnaden?
21 Inspiration för samtida exteriördesign |  Samtida hus.
Samtida mot modern inredning: Allt att veta |  Dekor A
Modern design vs samtida design - Skillnaden mellan modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*