Vad är ett hem i industriell stil

Vad är ett hem i industriell stil

Vad är industriell inredning som blir populär nu? Det handlar om ”lagerutseende” som kombinerar en riktig industriell känsla med en rad andra stilar. Sådana utseende används ofta i loftlägenheter, moderna hem och kommersiella utrymmen runt om i världen. Om du vill använda dem också, eller åtminstone lägga till några element av industriell stil i din heminredning, har jag några idéer till dig.

Färgpalett

En av de första sakerna du kommer att märka om industriella utrymmen är att det inte finns många djärva färger. Istället bygger den här stilen på att använda en kombination av neutrala nyanser för att uppnå ett rent utseende. Undvik kontraster: I stället för att placera brunt och vitt sida vid sida, gunga olika bruna och solbruna färger. Använd dessa färger som dominerande färger medan andra neutrala färger fungerar som accenter. Varma neutraler lägger till visuell värme i rummen i industriell stil, en del av ett område som annars skulle kunna överväldigas av kylen i metallrören och kanalerna.

material

Exponerat murverk är en helt fantastisk funktion i den industriella dekorationsstilen. Om du har tur kommer du att avslöja det så mycket som möjligt. Om inte, skapa några, och om du inte kan tänka på falskt murverk är sådana paneler nu tillgängliga.

Ett annat karakteristiskt inslag i industriell inredning är närvaron av funktioner som människor brukar försöka dölja, till exempel: B. Rör och kablar. Du kan föreställa dig vilken befriande strategi detta var när konceptet lagerhus blev populärt! Utsatta rör kan också vara ett utmärkt val för rena vita rum, eftersom väggarnas och takets ljusstyrka står i kontrast till rörets metall, som visas nedan.

Det finns många trä- och metallytor i industriell inredning. Det är inte konstigt att jordtoner och neutraler är populära färgval för dessa rum. Entusiaster för industriell design söker ofta en metallisk känsla genom att använda färger som grå.

Möbler och tillbehör

Vi vet att industriell design innebär användning av metall och trä. Det är just dessa material som tillsammans bildar ett stort antal industriella möbler. Många är verkligen vintage medan andra är inspirerade av gamla fabriks- och laboratoriestycken. Lägg märke till hur de industriella barstolarna i köket nedan passar perfekt in i utrymmet.

Kreativa sätt att uppnå en industriell stil Hem Dec.
Vad är ett hem i industriell stil och 23 exempel - DigsDi
Industriell stil hemdesign - hem dec
Kreativa sätt att uppnå en industriell stil Hem Dec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*