Vad är ett Boho Chic hem

Den boho chic inredningsstil är för dem som vill se sitt hem fullt av liv, kultur och intressanta föremål för hela världen. Denna estetik strider mot moderna känslor och omfattar det bekymmerslösa, avslappnade och ovanliga. Denna stil är inspirerad av människor som väljer att leva det bohemiska livet som ständiga resenärer, skådespelare och författare. Hur tar du den atmosfären in i ditt hem?

Färger och mönster

Det finns inga regler för färgscheman, men varma jordtoner är vanliga, liksom metalliska och juveltoner. Du bör tänka på djupt brunt, grönt och grått för grundläggande färger och sedan utrusta med mättad lila, eldig orange och elektrisk blå. Om du inte är ett fan av denna färgglada vurm kan du istället välja neutrala och jordnära toner.

Ljusa färger och massor av mönster som blommor och paisleys blandade med etniska mönster som stamtryck och geometriska mönster är ett kännetecken för den boho-chic stilen. Så var inte rädd för att använda färgade textilier och mönster från hela världen, sätt överdrag på möbler och häng gobelänger och mattor på väggarna förutom dina foton och konstverk.

Textur och ytor

1960- och 1970-talets hippieinflytande på den boho-chic stilen resulterade i ett överflöd av tillbehör som använde naturliga eller råvaror som hampa, sisal, trä och rotting. Tänk på en vävd väggdekoration, klädhängare gjorda av makramväxter, en sisalmatta, en ottoman av läder eller en dekorativ stege. Medan naturliga strukturer är viktiga, låt inte det hindra dig från att kasta in en metallbuddha eller metallgolvlampa om du vill.

möbel

Bohemiska möbler finns vanligtvis inte i en butik. Dessa rum är vanligtvis fyllda med möbler som har samlats in över tiden, så begagnade och vintageartiklar finns här. Varje möbel ska vara något speciellt och berätta en historia. Men snarare än amerikanska primitiva bitar eller rustika loppmarknadsfynd, fokuserar den här stilen mer på moderna bitar från mitten av århundradet liksom allt som påminner om den fria andens hippiekultur på 1960- och 1970-talet.

Avslappnad inredning

Det sista tipset är att hålla det avslappnat. Boho chic utrymmen är inte noga eller formella, så glöm alla typer av formella element. Tänk på golvkuddar och pallar. Högar med kuddar eller en bekväm matta; och utrymmen som uppmuntrar till konversation, läsning och lyssnande på musik eller spel istället för att titta på tv eller vara värd för formella middagar. Låt dig inspireras och skapa din egen boho-chic oas!

40 Floppy men raffinerade Boho Chic hemmakontorsdesigner - DigsDi
Lyx boho chic hem med bästa läge Har centralvärme.
Boho, inte boo-hoo!  - Granskning av #FLH - Boho Chic Apartment, Agia.
20 fantastiska bohemiska eleganta interiörer |  Boho chic sovrum, Chic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*