Vad är en Papasan-stol

Coola möbler är en viktig touch som personifierar ditt utrymme. De utför många funktioner, inklusive dekorativa, och ger dig bekvämlighet. En av de häftiga möblerna är en Papasan-stol, även känd som en porslinstol, månstol eller skålstol. Om du fortfarande tvekar om du behöver det eller inte, låt oss ta reda på vilken typ av stol det är och om det är värt att köpa.

Vad är en papasanstol?

Papasan-stolen fungerar som en basebollhandske som gör att du känner dig bekväm och säker. Dessa ursprungligen asiatiska stolar blev populära i Amerika under andra världskriget och har varit en trendig ikon sedan dess. Designen är enkel: ett runt säte som en skål, vadderad med en stor plyschkudde.

Ramarna på Papasan-stolarna var traditionellt gjorda av rotting, men idag kan de tillverkas av robusta organiska material som korg eller trä. När det gäller futon och kuddar är tygetyperna helt upp till dig.

Typer av papasanstolar

Standardstolen Papasan är en modell av bastypen. Den har en upprätt ram och en bas täckt med ett tyg för klädsel. Den upprättstående ramen lutar något för att möjliggöra ytterligare justering av din avkopplande hållning. Stolens runda skålform ger en informell komfort för dem som krullar sig på sätet.

Mamasan-stolen är en dubbel papasanstol. Det utvidgar den cirkulära skaldesignen på en vanlig Papasan-stol till ett oval, djupt säte som ger plats för två personer. Ramen är gjord som en Papasan-stol och kombineras med en längre kudde.

Medan basen papasan är perfekt cirkulär är vridvippan vertikalt upprätt med samma ram och kuddkombination. Den vridbara fästet på basen hjälper till att luta sig och gunga stolen medan du sitter i den. Det är en stol att bo i!

Hur Papasan-stolen växte upp i allas första lägenhet.
Taupe Fuskpäls Papasan stolkudde |  Världsmarknaden
Grå fuskpäls Papasan stolkudde |  Världsmarknaden
Hängande Papasan-stol |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*