Vackra vintage julgranidéer

Vackra vintage julgranidéer

Vintage är fantastiskt, det är charmigt och vackert! Vilken stil kan då vara bättre för att skapa en snösaga? En vintage-julgran kommer att vara ett centralt inslag i din vintage-firande och ge dig många positiva känslor. Välj vintagedekorationer – även viktorianska stilar eller gamla klockor. Ett gammalt prydnadsträd är alltid på plats – det tar inte mycket utrymme och kommer att sticka ut mycket bra. Gör en med säckväv, papper, band och kransar; Du kan till och med skapa tryckt musik – den ser så söt ut! Shabby träskivor inbäddade i ett träd lägger till detta shabby chic vintage look som är så upphetsad! Även en vintagestege ordentligt dekorerad skulle vara ett häftigt alternativ till ett vanligt träd och naturligtvis med en vintage-touch. Den bästa färgen för vintage träd eller dekorationer är vit, vinterns huvudfärg som alltid ser bra ut. Hitta mer inspiration nedan.

Julgranen själv

En vanlig grön julgran är tidlös, men för att skapa en starkare vintagekänsla är ett flockat träd, ett rent vitt träd eller till och med ett silver- eller blått träd bättre. Flockade julgranar är också bra. Om du inte är nöjd med färgen på ditt träd, lägg till en massa ornament så att du inte ser själva trädet – det är karakteristiskt för vintagestilen.

Ornament

Vagga färgglada vintagejuldekorationer – så många du vill och ju ljusare ditt träd desto starkare är kontrasten. Du kan också använda metallics och pastellfärger, men ändå hålla trädet dekor för mycket för att skapa en vintage känsla. Överdriven och lätt dekor är karakteristisk för vintagestilen. Så var inte rädd för att använda många dekorationer av olika slag. Om du vill ha ett färgschema, välj traditionellt rött, grönt och vitt eller rött och guld för ett vintageutseende.

Olika inredningar

Lampor är ett måste, och även om vi vanligtvis väljer en färg kan du också prova färgglada julbelysning. Om du vill ha en rustik känsla, tänk på träskivor, säckväv, bärkransar och randiga band. Det finns många andra sätt att dekorera din träd vintage stil beroende på vad du vill ha. Titta runt och bli inspirerad!

49 vackra julgranidéer - DigsDi
40 vackra julgranidéer |  DigsDigs |  Vintage.
40 vackra vintage julgranidéer |  DigsDigs |  Vintage.
49 vackra julgranidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*