Vackra strandinspirerade mantlar

Sommartiden är fantastisk, fräsch, ljus och lämnar alltid många minnen. Dekorera din mantelpiece för att påminna dig om avkoppling, stränder och solljus – allt vi älskar med somrar! Det finns så många idéer för att göra det. Låt oss titta på hur man gör en vacker strand eller kustförklädnad!

Samla ihop några stjärnfiskar och snäckskal på stranden, fyll burkar med strandsand eller skålar, skapa en krans eller lägg dem bara på mantelpiece, dekorera med en färgstark spray eller lämna dem som de är. Försköna din mantelpiece här och där med en touch av blått, turkos, marin, vatten och havsskum. Dessa kan vara flottörer, flaskor, glas, vaser och ljusstakar, och de kan enkelt göra din mantelpiece mycket strandad. Drivved är en miljövänlig inredning, och förutom att lägga den på mantelpiece kan du göra några bollar eller till och med fiskfigurer av den.

Vackert konstverk på stranden och vid havet kommer verkligen att göra din mantelpiece inspirerad. Dessa bitar kan köpas eller byggas själv. Skriv ut några bilder från din senaste strandsemester så ger du rummet en semesterstämning. Lägg några blommande kvistar i hinkar eller några gröna i blå vaser och flaskor för att fräscha upp utseendet. Lägg till några söta karaktärer som påminner om havet – en hummerklo, en fiskmås, en val eller en fisk – dessa sötnosar går aldrig ur stil. Skepps- och båtmodeller, några rep, ljus, koraller och till och med galna musslor och sjöstjärnakranser – använd din fantasi! Leta efter fler söta idéer nedan och börja dekorera dig själv – det är enkelt och väldigt snyggt!

55 Ömtåliga och vackra strandinspirerade mantlar |  DigsDigs |  Hem .
62 Delikata och vackra strandinspirerade mantlar - DigsDi
känslig-och-vacker-strandinspirerad-mantels-60 - Hem.
55 Ömtåliga och vackra strandinspirerade mantlar |  Strandhus .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*