Vackra sätt bära pojkvän jeans

Vackra sätt bära pojkvän jeans

Att ha på sig pojkvänjeans betyder inte att du inte kan se ut damlikt alls. Det är faktiskt tvärtom, du kan se elegant ut och helt fantastisk om du väljer rätt stil. En av de coolaste sakerna med att bära pojkvänjeans är att du kan se motvilligt vacker ut när dina vänner tycker att du bara ser snygg ut utan att försöka. De tycker bara att du ser naturlig och vacker ut. I det här blogginlägget ska jag dela några av de bästa idéerna för att bära pojkvänjeans med dig.

Pojkvän jeans som betyder – vad är de i alla fall?

typiskt exempel på pojkvänjeans

Låt oss prata om vad pojkvänjeans egentligen är innan vi dyker in i de olika idéerna för pojkvänjeans outfit. Vi hör mycket om pojkvänjeans, men vissa kanske tror att det bara är baggy jeans. Inte exakt. De är jeans med en avslappnad passform, mer avslappnad än smala jeans, men inte nödvändigtvis baggy. På grund av den avslappnade passformen verkar jeansen lånas från vänner. Bilden ovan är ett typiskt exempel på pojkvänjeans. Färgen på pojkvänjeans behöver inte vara ljusblå, men det är den mest typiska färgen när vi pratar om ljusblå. Jeansen är ofta rippade jeans.

Använd den med bekväm, horisontell randig långärmad t-shirt

Pojkvän jeans med horisontellt randig T-shirt

bekväma randiga t-shirt pojkvän jeans

Kombinera dina pojkvänjeans med en lätt löst randig långärmad T-shirt. Denna kombination är enkel och klassisk. Fråga mig inte varför det fungerar. Det fungerar bara. Du kan se den här stilen bara gör att du ser avslappnad och feminin ut. Prova den här stilen för att se snygg och vacker ut i ett avslappnat tillfälle. Det ser särskilt bra ut på hösten. Kortärmade randiga t-shirts fungerar också, men inte så feminina som långärmade t-shirts enligt min mening. Denna outfitidé kan också enkelt hjälpa till att dölja ditt magefett. Förresten, om du letar efter sätt att förlora ditt magefett, här är vårt blogginlägg om hur man kan bli av med kärleksgrepp.

Bär en beskuren t-shirt med pojkvänjeans

beskuren t-shirt rippad pojkvän jeans

källa

För de av er som förespråkar en kurvig midja, är det bara en bra idé att visa en liten hud genom att bära en beskuren t-shirt med dina pojkvän jeans, speciellt på sommaren. Detta avslappnade och sexiga utseende får dig att se fantastisk ut och få all uppmärksamhet. Om du inte är rädd för kylan kan du definitivt prova en kortärmad, beskuren T-shirt på hösten eller vintern för att verkligen sticka ut från mängden. Du kan kombinera dem med stövlar som på bilden nedan.

kortklippta långärmade t-shirt pojkvän jeans

Bär den med en av axeln eller en kall axelblus

kalla axelblus pojkvän jeans

Pojkvän jeans klassisk axelbandslös topp

Off-the-shoulder topp med pojkvän jeans

Ett av de mest feminina sätten att bära pojkvänjeans är att bära dem med en av axeln eller en kall axelblus. En vit blus fungerar vanligtvis bäst eftersom det passar bra med vanligtvis ljusblå rippade pojkvän jeans. Detta är ett lite mindre avslappnat utseende än några av de andra idéerna jag nämnde tidigare. Det är den perfekta klädseln för ett avslappnat datum.

Använd pojkvänjeans med en färgglad halsduk

Scarf Coat Boyfriend Jeans Outfit Idé

Vinter scarf pojkvän jeans

färgglad halsduk med pojkvänjeans

Att bära en färgglad halsduk med pojkvänjeans ser bra ut, oavsett om det är sommar eller vinter. Det ger helt enkelt de detaljer som behövs för ett mer elegant och komplext utseende. Kolla in vår andra artikel för att lära dig mer om att bära halsdukar på sommaren.

Bekväm tröja med pojkvänjeans

bekväm tröja pojkvän jeans outfit

En bekväm tröja ser feminin och avslappnad ut med pojkvänjeans. Detta är en bra outfitidé för vår och höst. För att sticka ut ännu mer från mängden, prova en axelbandslös eller axelbandslös tröja. Titta på bilderna nedan. Du kommer att se så mycket ömtåligare ut än du normalt skulle se att din vän skulle älska att krama dig och ta hand om dig. Detta är också den perfekta outfitidén för ett avslappnat datum.

En axel fluffig tröja pojkvän jeans

axelbandslös tröja med pojkvän jeans

Bär en jeansskjorta med pojkvänjeans

Jeansskjorta pojkvän jeans feminina

Jeansskjorta med pojkvänjeans

Att para ihop en jeansskjorta med pojkvänjeans kan få dig att se ganska maskulin ut om du inte stylar den ordentligt. För att se mer feminin ut med denna outfitstil, överväga att bära ett relativt stort halsband med feminina element som blommor. Bilderna ovan är några bra exempel på att kombinera en denimlook med damtillbehör.

Bär med lång kappa

fin långrock pojkvän jacka outfit

källa

Att ha på sig en lång kappa med pojkvänjeans är en trevlig idé för höst och vinter. Med denna outfitidé ser du väldigt avslappnad och ändå unik ut.

Använd en svart skinnjacka med pojkvänjeans

Pojkvän Jeans Svart läderjacka Outfit Idé

Överraskande nog kan du fortfarande se feminin ut genom att para ihop en svart skinnjacka med pojkvänjeans när du bär den med tillbehör med feminina detaljer. Till exempel, som på bilden ovan, ser damen helt snygg och skarp ut. Med det vackra halsbandet, ringarna och klackarna ser hon väldigt ladylike och vacker ut.

Använd tank med pojkvän jeans

Tank top pojkvän jeans outfit sommar

vit tank med pojkvän jeans

Naturligtvis kommer jag inte att glömma den här klassiska och populära kombinationen. Detta är förmodligen en av de mest populära outfitidéerna när sommaren kommer. Både vita och svarta linnen passar bra till pojkvänjeans. Bär ett långt, avslappnat halsband för att ge klass till det övergripande utseendet.

Bär en boho-topp med pojkvänjeans

svart boho-chic topp med pojkvänjeans

Pojkvän Jeans Boho Top

Boho pojkvän jeans

Boho-stilen är en stil som är känd för att vara underbar och feminin. Att kombinera en boho-topp med kontrasterande pojkvänjeans kan få dig att se feminin och snygg ut samtidigt. Om du är ett fan av boho-stilen bör du kolla in vår artikel om vita boho-klädidéer.

Använd den med en vit spetsskiva

off shoulder spetsar topp pojkvän jeans

långärmade vita pojkvän jeans med spets topp

Att kombinera den med en vit spets topp är också ett mycket feminint sätt att bära pojkvän jeans. För en ultimat vacker och feminin look är en axelbandslös eller beskuren vit spets topp perfekt.

Om du har sett idéerna ovan kan du se att det är förvånansvärt enkelt att se avslappnad och feminin i pojkvänjeans. Många av de nämnda idéerna är lätta att genomföra oavsett din kroppstyp. Ännu viktigare är att pojkvänjeans är bekväma att bära på grund av sin avslappnade snitt. Om du tycker att idéerna ovan är användbara, kolla också in våra andra outfitidéer och skönhetstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*